fitflop danmark

om far. 500 ord
jeg er en far, jeg har en dejlig far, han er meget humor, hver aften, han er sammen med mig, og jeg kan virkelig godt lide ham.
en aften, jeg bad min far: og rdquo; far, folk i rummet, ingen tyngdekraft, hvordan fødevarer ind i maven?& ldquo; far fortalte mig, at du ikke ved, og rdquo;?mad gennem oesophageal peristaltik i maven!& ldquo;
jeg med min far sagde: hvis ikke rdquo; oesophageal peristaltik i maven, vil have mad, så hvad er klar?& ldquo; jeg ringede til far og vise mig.
far lader til at kaste en mad i munden, og så lod, som om jeg sidder fast med hænder at tage mad fra spiserøret til maven klud, og en halv dag, sukkede og sagde, med et smil, og rdquo; endelig mere behageligt.& ldquo;
men jeg har ikke set nok, jeg sagde til min far: “far, du spiller igen, og ikke til at overleve.”denne gang, far havde et kogt æg kort i spiserøret, at tørre uden skam, og ikke gå ned.far råbte, og rdquo, hvem hjælper mig!jeg er helt klare.& ldquo; vi ikke hjælpe ham, hans hoved skævt, lader som om, han besvimede.
jeg, på den anden side råber og rdquo; far sjæl til himlen!& ldquo; far stod op, og lader, som om du er i paradis, og råbte og rdquo; jeg vidste du, jeg ved, du er min datter.& ldquo; tage mor og jeg griner og åndenød.
med far, så glad!hans sans for humor, jeg elsker ham, lyttede til hans ord.jeg foretrækker at lære, har spillet sammen.lad min viden mere mindeværdig.jeg kan lide min far.
forældre bemærkninger: børn kan lære viden, udvikle associering er at skrive grundlag.ved hjælp af liv, kan formidle guds skrive hele historien, menneskelige ansigtsudtryk, bevægelighed, er meget god.
anden klasse: 王梓浔 mor, far, jeg tror, du siger
mor, far, jeg tror, du siger: far, mor, tror du, du kan huske?før vores familie harmoni, hvor stille, hvor glad, hjemme hele dagen hørte latter, og det er, hvor glad.men mor gik til shenzhen, alt er forandret, hjem, har ingen harmonisk ro, ingen latter.hjem, meget øde, far har ændret sig, og hele dagen, bror, bliv i butikken.mor har også ændret sig, bliver ikke bekymrer sig meget om mig, men også mindre ringe hjem, begynder, og far skilt.
mor og far, du ved?hver fredag, når jeg kom hjem fra skole kiggede i et tomt hus, er ikke ked af det.se hjem dekorationer, som ikke har ændret sig, folk har ændret sig, stærk i øjne tårer, vil ikke holde.og gamle lykke sammen væk, så der kun er ensom og trist.jeg er en person, der ikke kan holde den lykke.
mor og far, du kan huske?denne sommer ferie, jeg gik til shenzhen.tilbage i den foregående nat, anden bror og mor tog mig til onkel hjem.kom ikke længe svoger kommer, far er her.min bror og jeg gemte sig i rum, se dine bevægelser, hør her, du er hvert ord.mor og far, du er ikke til at sige et par ord, begyndte at beskylde hinanden for at skændes.onkler og far skændtes.men ikke et par ord, far og onkel var slog op, men heldigvis er der for at stoppe i tide, er ikke en ulykke.men mor har været på sidelinjen.så, du erfitflop sko danmarkde skændes igen.fra klokken ni i aften, quarelled indtil klokken et, og endelig ikke træt, er en spredt.jeg lytter til din støjende side, hjerte bløder, og jeg spørger mig selv: er det vores forældre?de ændringer, ændringer gør mig føler, ikke godt.ikke godt.
her, far, mor, jeg tror, du siger: ikke at skændes igen, så hjem tilbage til gamle dage med fred og lykke.til min bror og jeg en glad barndom.guangdong lianping county, heyuan, lianping county bjerg skole den anden dag: yan 碧滢 om far. “far, er du okay?
sammendrag: i dag er din dag, jeg har mange ord at sige til dig, disse ord er jeg normalt vil fortælle dig at tale igen, men
stop det.jeg er meget taknemmelig for min hårdt for mig på college.jeg vil gerne sige: “far, er du la ligger!!!!!!!
i dag er din dag, jeg har mange ord at sige til dig, disse ord er jeg normalt vil fortælle dig, men ikke ord.jeg er meget taknemmelig for min hårdt for mig på college.jeg vil gerne sige: “far, er du trækker, og hvil dig.rdquo;
jeg ved, du hver dag er ikke glad, du ved, du er bekymret for mig, din sygdom, vil ikke tjene penge i stedet.og jeg?er det ikke fornuftigt, i skolen, ikke til at studere derhjemme, og ingen taler til dig, for at du, far, du ved?ikke når jeg se dig trist, jeg er ked af, jeg vil trøste dig, men jeg sagde ikke noget, fordi jeg er så ked af det, jeg har ikke mod til at sige til dig, hvad!tilgiv mig, okay?
i morgen vil jeg prøve at trække, men jeg er ikke klar, jeg vil gøre mit bedste for at prøve, selv om dette år ikke kan få stipendier, næste år, jeg vil kæmpe for dig, tro mig, okay?
er du hjemme, hold op med at skændes og den kolde krig, mor.du bør vide, hvad mor vil leve meget træt, hun vil i os bekymret, bange for, at du fik tilbagefald, og hun hver dag udenfor hjælpe folk arbejde er meget træt, du tilgive hende?jeg håber, du er glad hver dag, du skal ikke bekymre dig om mig, jeg er vokset op, jeg vil gøre.
far, hvordan har du det?jeg har ikke ringet til dig.
næsten, jeg skal lære at trække, du skal passe på dig selv, kan du huske at tage medicin, ikke give penge, penge kan være, helbred, kan ikke være, jeg vil tage dig til at tjene penge – – på hospitalet, du helbredte de syge, så vores familie er glad sammen.hvad du skal gøre nu, er ikke at tænke for meget, og jeg har noget den dag, åh!
om far sammensætning: far en abstrakt: far fortalte mig engang en prut erfaring: når du har en sådan, vil du holde ind, og lad det brygge, bryggerier, gæring.så slap af, træk vejret. det er epokegørende, cool!… …
& ldquo; porfyrin – og rdquo; en lang ringede en pause rum, der er rundt om hjørnet.hvem har det?for det første siger: “far, søn!rdquo; jeg straks sige: “mor!rdquo; mor sagde: “, ikke mig.rdquo; mor og jeg kiggede på hinanden, sagde: “far, du!rdquo; far kan ikke kun modstræbende indrømmet.
far fortalte mig engang en prut erfaring: når du har en sådan, vil du holde ind, og lad det brygge, bryggerier, gæring.så slap af, træk vejret. det er epokegørende, cool!
far sad på sofaen og ser tv, når prutter som første røv op, er bange for, at sofaen et hul?så jeg rejser dette spørgsmål, far ville acceptere mit forslag, han ser tv. ikke med røv.den næste dag, jeg kom hjem fra skole taske kaster på sofaen liggende, det er lidt underligt, ikke synes, det er lidt underligt, det er lidt underligt, & ldquo; stinker!rdquo; det i går aftes far prutter i sofaen pude, hvor jeg lå lagde puder røv ud.
far sagde: “folk har tre skatte, svedtendens, bøvse og prutte.rdquo;
& ldquo; porfyrin – og rdquo; en høj fis er født!det er & ldquo; denne prutte til verden, himlen selv skal høre og rdquo;!~ ~ ~ ~ ~ ~
om far. far, du virkelig hårdt i den næste morgen, jeg spiste morgenmad, far er tilbage.hans øjne er slørede, synes at være sent oppe.jeg så min far i øjnene blodskudte øjne.tænkte: min far arbejder for hårdt.… …
min far var i 40 ‘erne, medium, tunge, er elskværdig og respektabel.han er en direktør, at hele hjem anlæg drift, dag og nat, at træthed.
jeg kan huske en gang i aften, far er ikke kommet tilbage endnu, så jeg gik hen til vinduet udenfor se eller ikke se far figur.på dette tidspunkt, skyer skyer, & ldquo; torden og rdquo; en begyndte det at regne, og vores familie er mere bekymret.jeg kan ikke hjælpe, men løb nedenunder. lige som han nåede døren, & ldquo; knirker og rdquo; en åbning, & ldquo; ja, far!rdquo; kiggede jeg op, og han var gennemblødt, hoved har også tilføjet et par hår i lyset er særligt iøjnefaldende.mor er ovenpå og råbe: “, kom til middag, maden kold.rdquo; så far med to stive ben til bordet, satte sig ned og slugte er nødt til at spise.ikke spise et par gange, telefonen ringede, og far skyndte sig at svare på, jeg kan ikke høre et par ord, kun at høre et par ord: “bag, okay, jeg kommer om et øjeblik.rdquo; far tog hans jakke var lige ved at gå, da jeg holdt i hånden og sagde: “far, far, spiser middag, vil du?rdquo; alvorligt, sagde: “far, nej.rdquo; han vil på en motorcykel er væk.til klokken ni i aften, far er ikke kommet tilbage endnu, så jeg kan sove.
den næste morgen, jeg spiste morgenmad, far er tilbage.hans øjne er slørede, synes at værefitflop danmarken nat sover ikke.jeg så min far i øjnene blodskudte øjne.tænkte: min far arbejder for hårdt.
åh, jeg er fast besluttet på at stille under jorden, jeg vil fordoble vores indsats for at bedre resultater til gengæld far ex opdræt.
en sammensætning: far, far, jeg elsker dig.
min far har et par skinnende & ldquo; øjne og rdquo; derhjemme, jeg har gjort, er ikke flygte fra hans øjne.min næse, og som han næse, og som roman, gør det vanskeligt at skelne.men far har en spise verden gourmet – mund, uanset hvilken slags mad, han har spist.far med succes med vin, meget stærk, styrke bliver større. selv end han vejer 20 kg mand, han kan ikke let, vil det ned!
far, de er mest bekymret for min søster, og uddannelse og sundhed.hver weekend, hjem, far altid spørge mig først, “job var mange? rdquo;”; der er ikke noget at købe bogen? rdquo; osv. om vi lære ord.i uddannelse og sundhed, relativt set, far lægger mere vægt på vores sundhed for mig, “; for det andet at rdquo; er har.
en gang, jeg har mave, gastritis, situationen er alvorlig.min far sagde ikke køre med mig, se direkte på hospitalet fløj væk.kom til hospitalet, registrering, analyse, betaling, medicin, han er konstant at løbe, ovenpå, nedenunder, han var gennemblødt af sved.men for mit helbred, og han vil ikke kunne … …
senere, jeg har et intravenøst drop.han er aldrig et øjeblik, du beskytter mig.efter et stykke tid, og spurgte, om jeg vil have noget vand at drikke, for et øjeblik, og spurgte, om jeg var sulten, for et øjeblik, fortæl mig en historie, vil give mig en joke … &hellip, i det øjeblik, jeg er hele hans liv.
det er min favorit! om far sammensætning: rygning far abstrakt: nu, far er federe, appetit væk, ånd er fuld igen.far tog initiativ til at ryge den oprindelige penge til at støtte hjem, og nogle gange giver mig købe skoleartikler, legetøj, mor til at købe tøj og mad.nu, mit hjem er fuld af latter … …
cigaretter er skadelige for menneskers sundhed, en blid & ldquo; morder og rdquo;, ifølge forlydender i medierne, rygere, der er tilbøjelige til en række sygdomme, såsom lungebetændelse og bronkitis og hjerte – kar – sygdomme, og så videre, ryge en pakke cigaretter med et tilsvarende fald i 1 time af liv.
jeg har set billeder af far i 20 år, så hun er hård, rosy.men jeg gad vide, hvad tid, far, hver dag for at ryge en cigaret.langsomt, hans tænder er sort, finger – gul, lugter en ubehagelig lugt.jeg mødte ham, der gemmer sig alt for sent.min mor og far til at holde op med at ryge, flere gange, men han sagde, “, og nu har et stabilt liv, bør også lære at nyde, sige, at rygning mand med ynde.rdquo; men vi er ked af det, men mor er blød og i sidste ende som hende.
ikke længe efter, at jeg fandt ud af, at min far begyndte at hoste, lyden bliver højere og højere.først forsigtigt et par gange, og så er vedvarende hoste.nogle gange, hoste, ansigt var skyllet med tårer.hver aften, ikke har set ham hjem, vil være i stand til at høre hans rasping hoste, der lyder som 70 eller 80 år gammel, så gammel.far kan ikke overleve, ville jeg være nødt til at søge hjælp hos en læge.efter en læge til at diagnosticere, finder ud af, at far har bronkitis, det, far har besluttet at holde op med at ryge.og nogle gange, far kan ikke hjælpe, jeg vil tage snacks til hans mund, det virkede.
nu, far er federe, appetit væk, ånd er fuld igen.far tog initiativ til at ryge den oprindelige penge til at støtte hjem, og nogle gange giver mig købe skoleartikler, legetøj, mor til at købe tøj og mad.nu, mit hus er fyldt med glæde og latter.
– en opfattelse af sammensætning, “far, du har arbejdet hårdt,” i dag er søndag. efter morgenmaden far kørte på motorcykel med mig til landet for at se min bedstefar og bedstemor.
en vej, asfalt er fladt, når ind i landet af vejbelægning nogle op – og nedture, bil – organ, men dårligt.far mindede mig af og til “, michael, at faldt.rdquo; jeg holder min far, så jeg pludselig fandt ud af, at far hoved har en masse hvidt hår, ikke far?jeg er ikke en næse, tårer i mine øjne.
jeg vil ikke have, at far, håber jeg, min far altid raske unge.i min hukommelse, min far er altid så travlt, så hårdt.han er langt fra county landsbyer og byer arbejde, fordi mor er ved dårligt helbred, og hver dag er ikke lyse, og han rejste sig op og lave mad, fik mig til at stå op, efter middagen, sendte mig i skole.i dag efter skole, han er træt, skygge dukker op på skolen gate, og henter mig, at hjælpe mig med mine lektier.hver gang jeg tog et certifikat, far, rørte ved mit hoved og grinede og sagde: “jeg er meget klog og rdquo; lejr;.jeg ved, hver gang jeg eksamen, far er den største trøst og glæde.
jeg husker, da du var i tredje klasse, en dag, midt om natten, regn, kolde anomali.jeg pludselig høj feber, rysten, taler nonsens.far erhuamoshui, bærer jeg taxi til hospitalet, sløret far skyndte sig rundt og leder efter læger, medicin, en til at se mig.i morges, da jeg vågnede, brændende er væk, men jeg fandt ud af, at far er øjne var fuld af blod.
jeg gik i skole i byen, skolen, hver søndag, min far arbejdede utrætteligt, sad langt bil, så jeg lærer klaver undervisning, varede i to år.
fra bedstemor hjem er nær, jeg stille i mit hjerte autentiske højt: jeg elsker dig, far, du har arbejdet hårdt.jeg skal lære, at belønne enestående resultater af dig og mor elsker.
shanxi yuncheng salt lake zone kangjie yuncheng skole klasse: 陈寒菲 om far sammensætning: ikke får gave far sammendrag: pludselig to åbner døren ind i hånden har meget lille pakke: ernæring, te, og andre daglige fornødenheder
en dag, min far og mor er ved at spise, pludselig to mænd smed åbne døren og kom ind i hånden har meget lille pakke: ernæring, te, og andre daglige fornødenheder.de to mænd kom ind i huset, sagde: “en ting, mester li, tak!rdquo; far se gæster tog dem ind i stuen.jeg kunne høre “, mester li, den tjeneste, du er nødt til at hjælpe!det er min hensigt, vil du acceptere?og det, vi har meget at takke dig.rdquo; det er ikke far til at hjælpe mand, far, rygraden, lad ham, der kan være mere, far er altid villig til at hjælpe, men han kom aldrig tilbage.
ja, far, sagde: “denne tjeneste, kan jeg hjælpe, jeg vil hjælpe, men det er ting, du er tilbage!rdquo; & ldquo; tag, skal acceptere det.rdquo; han siger, hurtigt.det ængsteligt: “far, du ikke smider noget væk, jeg vil ikke give dig arbejde.rdquo; de to mænd se far så meget, vi var nødt til at tage det væk.
jeg og mor er tommelfinger, ros, far, far, men lidt flov, siger “, du ikke fortalte mig ofte vil have mig til at gøre en ærlig mand?selv om jeg er en lille sesam, tjenestemand, men jeg burde have gjort det samme.rdquo; ja, hvis vi alle lande, store og små, officer, som far og ærlige, så vores land vil blive den mest magtfulde land i verden.
om far sammensætning: far paraply i en storm, mørke skyer efter øsregnede dag, men at det netop er, når skolen er forbi.fordi vi ikke regne, så ingen paraply, så regn på vej hjem på toppen af sprint.jeg er lige til at stoppe på halvvejen, så kiggede væk, og så et tal, jeg er forvirret, og en nøje se på, åh, far holdt den lille paraply, tror jeg, kom … …
far, lad mig forstå en paraply, lad mit liv med uendelig kærlighed.
i en storm, mørke skyer efter øsregnede dag, men at det netop er, når skolen er forbi.fordi vi ikke regne, så ingen paraply, så regn på vej hjem på toppen af sprint.jeg er lige til at stoppe på halvvejen, så kiggede væk, og så et tal, jeg er forvirret, og en nøje se på, åh, far holdt den lille paraply, tror jeg, kom … …
på hverdage, jeg lytter til hans far, at han hele dagen, bortset fra at ryge og drikke ikke ville gøre noget andet, har aldrig holdt af mig.i dag indså jeg, at far slet ikke, som jeg troede, jeg var din far ned.når far kom til min paraply, halvdelen er fra min side, jeg græd, jeg er en far for dybt, at jeg ikke skulle se min far.kan du huske ting, jeg husker.
han drak vin, rød, sagde til mig: “far, 李玉琦, tale med dig, hvorfor du har problemer i skolen, er der galt med dig, eller forældre problemer … &hellip og rdquo; jeg tænkte: far er fuld, fuld, så jeg kan ikke tage det personligt.i dag, forstår jeg, at far alt for mig at lære hver dag, selv om munden siger ikke, men jeg er også meget bekymret for mig, jeg er betænksom.jeg vil ikke lade far ned, en god far og søn.
far var fantastisk, og det vil lade deres børn noget.der er min far, ikke?
om far sammensætning: tillid til far.
min far, ikke kun lærte mig at opføre sig, har givet mig den mest uselviske kærlighed.
en gang, min matematik eksamen på 100 point, min far sagde, at give en bog, som jeg længe har ønsket, bog, han lovede i morgen til at købe mig.
den næste dag, far gå hjem, da pludselig overskyet, regn i et stykke tid, & ldquo; pip og rdquo; under jorden, og mørket udenfor.jeg er ked af det for sig selv, sagde: & ldquo; regn så meget, far ville ikke købe en bog, og jeg håber, at regnen ville stoppe snart.rdquo; men gud synes at trodse mig, men det er tungere, og jeg er vred over, at jeg er så uheldig! rdquo; jeg stirrede ud af vinduet, vrede og hader hans uheld.
jeg ville græde, men ingen tårer, kun hørt dørklokken & ldquo; ding ding og rdquo; en lyd, jeg skynder mig at åbne døren, det er far! se hans hånd med en stor pose, der er trykt & ldquo; xinhua boghandel og rdquo; fire iøjnefaldende overskrift, jeg straks var – historie bøger kom tilbage! – men, se, far, mit tøj er vådt hår var alle bønner, store dråber, se ned, ben var dækket med gul former, gylle, sko og en vand udsivning.jeg var meget begejstret, men nogle gør, hun tog et håndklæde til at tørre min far, og hanfitflop tilbudsagde: “, far. lad dig i regnen, jeg … &hellip og rdquo;.& ldquo; ikke, børn, man skal være ærlig og troværdig og rdquo; far sagde, med et smil.
det har været en lang tid, har rørt mig.far er sådan, hvis han lover dig, du vil for enhver pris, for at afslutte denne sag.jeg er en ærlig, far er meget stolt.om far sammensætning: nøgleord, sammendrag: jeg ved, far er god for mig, gør mig mere end nogen at lege med mig, nogle gange er & ldquo; gal og rdquo;, som min ven.så, far kaldte mig aldrig.men jeg håber stadig, at far lidt vred, fordi på kroppen er ikke godt … …
min far er en god far, og han har en rektangulær ansigt, en sort hår, et par lyse øjne, ser meget sød.
faktisk, min far er en elsker med far.
en aften, jeg så tv – lige til at sove, far sagde, “, for at gøre et par spørgsmål.rdquo; & ldquo; god og rdquo; jeg bliver tilbage.
de spørgsmål, det er børn, jeg & ldquo; børste og rdquo; et par pen foring.far havde et problem, det kan være forvirret mig, tror jeg, om ti minutter er ikke, jeg er virkelig som amerikanske og britiske styrker besejret i irak.
far siger: “så enkle spørgsmål, vil du ikke?rdquo; jeg så fars ansigt, og vidste ikke, men tog hjernen, hvor også kan ikke fokusere, sovetryne, og til at lave ballade, jeg er som masseødelæggelsesvåben er besejret.
far var rasende, sorte ansigt og stirrede, gav mig en stor hånd, det er næsten falder ned, men det er stadig tilbage.min far kiggede på mig ynkeligt, det er ikke, at det gav mig igen, får mig til at sove.
jeg ved, far er god for mig, gør mig mere end nogen at lege med mig, nogle gange er & ldquo; gal og rdquo;, som min ven.så, far kaldte mig aldrig.men jeg håber stadig, at far lidt vred, fordi på kroppen er ikke godt.
om far. 500 ord (artikel 12)