fitflop sko

en 500 ord om sammensætning
vinden og sne, den nedgående sol 2 (4) klasse 汪春瑞
stilhed, stirrede ud ad vinduet på vinden blæser filial, båndfitflop sandaler tilbudmed stykker af gule blade, mens dans, hjertet har en ubeskriveligt overbærenhed, det væk i mit hjerte i mange dage, depression, melankoli, jeg griner, måske bare for at slippe af med måske bare en trøst, men jeg er virkelig i det øjeblik, meget bedre nu. ja, i livet en lille frustration og ikke noget, som er i live, ikke på grund af, at ingen fiasko, også kan være i det virkelige liv? kun kamp, den indsats, vil bidrage til en, der fortjener livet. som en berømt talemåde: måske mit liv, skrøbelig som dieyi, men min tro er så fast som en klippe.
det er bare begyndelsen af vinteren, kort efter at sne, hvide catkins flyve fra himlen falder blidt, & quot; koldt tavse vinder & quot; det er smuk, stille, skønhed er ikke svag, ikke en lyd til sig selv i jorden, moistens hver tomme af jorden. indien rabindranath tagore sagde: & quot; fortolkning af liv at leve som sommer blomst og død som efterårsblade.&quot, kan være den aften, hvem kan ligesom snefnug fra liv til død er dedikeret til fortolkning af stang med snefnug, uselvisk, hvordan kompensation er ikke en skønhed?
ved solnedgang, blod rød, som sky ansigt flush, friske og smuk, fjern 黛绿 bjerge silhouet mod mere charmerende. selv om det kun er en smuk, men det er stadig, at alle dybt rørt. kort og betyder, at det ikke er stadig har mange kort det vil for evigt meteor evige stammer fra det liv, tændte lys, møl fra den evige liv udøvelse af lys og varme, og det evige liv er kilden til værdien af det. ikke at bekymre sig om det virkelige liv længde, men ligger i dens værdi i livet, selv om kun en øjeblik, og det vil skabe for evigt, perfekt. hvem siger, & quot; solnedgang uendelig god, er kun ved solnedgang, & quot;
jeg kan lide forår, sne, regn, men også kan lide sommer, grønne, men også kan lide efteråret frugter, men jeg foretrækker terry vinter.
om vinteren, sne, før himlen pludselig formørkes, wu grå skyer spredte sig til vinteren begyndte, og efter et stykke tid, et stykke af små snefnug langsomt flød ned, som om for at se, om skønhed, og som er sendt et brev, lidt efter lidt sne har dristigt, sneen mere og mere, hurtigere, og kan ikke se, men også utallige, betale på klem, skubbe og spille, skulder ved skulder, hånd i hånd, som er qiantang tidevandet siv, og snart var det sner kraftigt i, som om de hvide bomuld, sukker, og som ren fjer i almindelighed.store, som gemmeleg, som pludselig snefnug faldt igen på dine skuldre, når du buddha til det, når det blev mange dråber usynlige små vanddråber,, at du er forvirrende, meget interessant.
efter et stykke tid, træer og bygninger er for tung sne, der dækker, som er på en hvid som sne slør.jeg gik i vejen, ser den hvide skønhed, trække frisk luft, hun følte sig afslappet og glad, selv om mit hoved, skulder, taske, og munden er dækket med sne, men indså jeg sne er så kærlig, så blid, så venlig, som jeg venner, som nære venner, og jeg spillede i en samtale med mig.jeg var, da jeg blev svoret i små snefnug, svæver i luften, på grenen, der fører.så den coral træ, se den candy floss er pine i det snefnug falder i det qionglouyuyu, mellem det sølv eventyr, bliver jeg en sne, skat, leger lykkeligt, så nysgerrige øjne for det foran meilun meihuan landskab og beruset.
ah!vinteren sne, hvor jeg vil se dig, det er på grund af dig, verden bliver mere smuk, mere vidunderligt!
femte klasse: 郑书航 om vinteren sne sammensætning: stille som sne
du altid efter udgangen af år gamle, gik med lys fodspor, stille sig i en blid, engang havde ømhed, som vinduet blomst, retten i sne.du har her i den kolde jord giver mig en varm, smilende vinkede forsigtigt med crystal som et smukt landskab.du er altid i alt visnede, fe, som viste sig og rørende, men i vinden danser og danse før.
du er hvid engel, uden den mindste smule støv; du er elegant ånd, fordi både åndeligt, du er min drøm elsker, gør mig ikke ensom længere, lad mig ensom, du rørte ved min skrøbelige skælvende hjerte, får mig til at føle din varme, eller måske der er endnu en gang.
du er altid stille og roligt, med hvide hænder for naturområder og dækket af et lag af varme, men er meget stille, der er dybt rundt som dit hjerte, og du altid forsigtigt fen yang, dans himlen fen yang, en romantisk, men meget blide dans er i dit hjerte. du er ikke et ord, sagde farvel til tilbage, stille og roligt, med et kort liv, holde en ren, men den smerte.
du er stille og roligt, stille fyldt mig omkring, at jeg drukner i din tavshed kan ikke klare sig selv, din tavse og længe, og med en ømhed føder en strålende solskin, men det går væk af sig selv, at du er lydløse og gå uden spor, en dyb lys og danse med en sæson lyder, at stille smil sprede en fortabt sjæl.du er født som sommer blomster i fuldt flor, død som 秋叶般静美; du er sne, en yndefuld yndefuld danser du optog i min hukommelse, tiden er gået, ikke offentliggjort, lad sne støvet har blomstret skønhed, lave sne, som tårer faldt ned, ikke stille sjæl lyder.
efter lange efteråret er væk, og kun de faldne blade, ubevidst, er trådt ind i vinter, og denne vinter, stilhed, ikke sige et ord, er, at folk på vagt, da der i mange mindeværdige ting, men at jeg kan huske, jeg er bange for, er det en smuk sne, måske min mest mindeværdige, det er sne!ved ikke, det er vinter i sne, men tydeligt huske mig i sneen, dybe tanker.
den kolde kom, den kolde vind ned i vores kinder.gå en tur, en vind fryse mig kuldegysninger, stemte.lytte til hendes mor sagde: “, vil det sne i dag, lidt ud, i tilfælde af forkølelse, er ikke så godt.rdquo; men jeg er ikke ensom, løb ud af huset, og det var endnu ikke sne.jeg bare stå udenfor ser på himlen, jeg vil se sneen stille falder, hvad holdning, fordi jeg aldrig har set sne, bare nyd sne bringer mig glæde.jeg langsomt at se sne forsigtigt ned, med en hånd til at holde ham, men fik forsvandt, som om det er uden for rækkevidde, glad humør pludselig tabte til det yderste, måske er jeg ser godt ud!alt i verden har fejl, fejl er noget sne smelter, måske det er lidt ligesom mig, og jeg ser ud til at være meget stærkt, og det er ikke for mig, og det er stærk, men hvem ved, mit hjerte, hvem ved, mit hjerte, mit hjerte er så skrøbelige, er andre ikke forstår, lad mig blive hvad skal være bedre end alle andre vil være en vittighed, en idé om, at naturlige bliver stærk.jeg fandt ud af, at hver person skal have en kan forstå hans hjerte med hende, så det kan tage hjerte ubehageligt, ubehagelige, alle siger det, udskillelse hjerte pres.
den første sne i vinter, så lad mig det vide, så meget, at jeg vil findefitflop udsalgen, der, som jeg sagde, ven!
tredje klasse: integreret første snefnug falder som sne, vinter, nyheder, manshanbianye træer er dækket med tykke vinter, hvid som sne, og meget smuk.
gå en tur i den ujævne mountain road, mountain road, på begge sider af træ filialer er dækket med tusind aoshuang “; dongmei og rdquo;.en brise har lært, et stykke af blade falder på hovedet, et organ, et koldt, meget glad.
jorden er dækket med tyk hvid sne akkumulering, klassekammerater kæmpe i sneen, de er en gruppe på tre, fem – bande, flugt og jagte hinanden, kun en rullende snebold flyver i luften.der er flere børn i en snemand, og de bunker, på den anden side, taler og griner, de griner så glad, så glad latter genlyd i luften.den latter, levering af kul, arbejdstagere er arbejde, de havde med vinden og sne på trehjulet cykel med briketter, hver husstand, vil de en glat vanskelige bære kul, stablet på hver dør, varm på alle, det er en livredder.
sneen bliver tungere, og alt er dækket af sne, som om eventyr i verden af is og sne, i denne verden, og man kan ikke undgå at føle magien af natur skønhed, lad folk se, jeg åbnede døren &hellip sammenslutning;
i den kolde vinter, et stykke af sne, er en alf, er en engel i himlen, hvirvlende i jorden mors arme.se snefnug i jorden mors arme så glad ud, jeg er grøn af misundelse.
i denne verden af is og sne, ser på hvid sne, jeg huskede det vers: & ldquo; sne kronet tinder svæver over sky.rdquo; & ldquo; vinter sne – har bebudet, blev undersøgt.rdquo;
faktisk, sne, lad luften er frisk, forfriskende.jorden hvede dækket af et tykt lag sne i sne tæppe, de tilbringe vinteren, næste år vil være en god høst i år.
vinteren sne ledsaget af ål og falder af sne, og vinteren er på vej. i begyndelsen af vinteren, som en smuk, ædle, reserveret, prinsesse, dans med hendes mystiske slør, der sendte afgivelser af kolde vind. vinteren er en smuk sæson. ser du, vinteren er som en gennemsigtig lille alf, fræk vender koldbøtte i jorden. i marken, terry, er blevet en 粉妆玉砌 verden. store pines, hang over en puffy snebold, fra tid til anden faldt sne. i solen, uvirkeligt afspejler farverige blomster. i vinter, er ikke forår, blomster, ikke en sommer, li qingshan træ efteråret frugt, ikke mere, men med deres enestående skønhed for folk at stille særlige. snefnug fra de endeløse himlen falder forsigtigt ned, sving, flagrende sasa… den ene efter den anden, en film,så hvid som sølv, ren som jade, som den himmelske fe plantet yuye, japansk kaprifolie, som templet sendte lille engel, men også som en hvid sommerfugl danser. det er så spændende! disse sne som en klud, falder i boliger, en bolig, som var i en hvid kjole, faldt på cement gulv og f.eks. – en lang hvide tæppe, glitrende og gennemsigtigt, og ren og ser meget blød, i ovennævnte skridt også udstedt en “knasende” lyd, spille en god “vinter sang”. sne om vinteren, når glæde og sorg. i vinteren græs, se på den lille, venner på ski, snebold kampe, latter genlyd i sneen. smerte og glæde, at slippe af med og udøvelse af realitet og fantasi, alle i hvid sne, interleaving.roterende!kondensation.sublimering.kold vinter, og det er en meget interessant og romantisk liv. jeg længes efter vinteren, vinteren sne dække alt, tilbage til jorden, en hvid, jeg elsker vinter, elsker vinteren smuk scene, vinter landskab, lad mig dø, okay til eventyr i verden. på det for et par dage, vejret er meget koldt i dag, at himlen piaoqi snowflake faldt efter en hvid sne fra næsten gennemsigtige himlen falder langsomt, falder på gulvet, udviklingen i vand.
det vejr, der ikke vil gå ud, og gå i seng, og at det sjældent sne, ikke se, det er en skam.så stod ved vinduet og se disse stykker af hvide danser i himlen, og så forsvandt i våd jord.
for et par år siden, vejret var sådan her, det sner kraftigt, træer, huse, græsset er hvide, et stykke, jeg var at se det poetisk landskab.når dette års sne igen fra mit vindue, trækker ned stille og roligt, når det har ændret udseende.ungdom er som vand, dag for dag.
jeg foretrækker i disse dage, tænd for musikken, og lytte til musik og se sne, nogle gange føler, at det er en kæde af bemærker, var det sne så godt.nogle gange tror, det falder i en blomstrende sne er en række bemærkninger, synge i luften ud af denne vinter, den dybe følelse af kærlighed.
jeg kan se at se sne, poesi, kan vi se, at den historie, et minut før falder snefnug, i dette øjeblik, er jeg blevet et evigt minde.jeg for de hvide ånder på tastaturet på en tekst, som er at huske det sne dag.i øjeblikket en sne dag nærmer sig, vil vi være mere gammel og snore af tekst er stadig ung.
hver gang det sner, vil jeg tror er barndom falder ned som hvide is.
i den kolde vinter, folk i varmt forår er fuld af længsel, men når foråret kommer, men savner andre perioder, vi faktisk lever i konstant minder og overvejelser.
sagde xueluowusheng, men barndom sne i min hukommelse er så fjern, så tomt, så venlige.
efter nogle år i himlen piaoqi snowflake blomstrer igen, når jeg kommer til tiden, methotrexat synge, synge for i år.
efterårsblade sne – – trække sjæl efteråret dystre, slap af, men uden at miste den skønhed, en skønhed er løs.
løvfældende er isdannelse, væk, væk i det nære det liv den forsmåede gamle omskiftelser filialer. filialer.det ved, hvad det er jord, der elsker filialer, vinden blæser i den sidste del af brudt tanker, der ikke længere selv foran flammer; luft kanal med omskiftelige skønhed, hvis jeg siger, at det er som en sommerfugl, sommerfugl, smukke udseende, men ikke tør huang gav sin skønhed.- organ i vinden faldt til jorden.
& ldquo; luo hong er hjerteløs, som ser mere bekymrer sig og rdquo; i det ankommer til stedet, det øjeblik, det forstår deres mission, han med glæde, fordi det ved, at det ikke går, er igen, genfødt.efteråret er ikke trist, fordi … …
i efteråret, kan jeg kun sige, at du er den smukke solnedgang, og blade er mest smukke dekorationer.
kold vinter koldt, kedeligt, men det er ikke den tavshed, men den tavshed, er sne.
sne, stille og roligt ned, og alle ting i stilhed i sekunder hastighed drypper raffineret … … jeg vil beskrive som vinteren engel, men det er ikke en defekt hjerte end engel mere ren.
høre nordenvinden blæser, det er sne, jalousi, det skrå snefnug, men kan ikke sprænge den dybere mening, den tavshed.
alt i sne i armene på sne for tilbage, fuld af planter og dyr i dvale, sne, du er smuk, smuk, det er sandt, at jeg ikke udtrykke det.
du er den smukkeste vinter nat, og sneen er den smukkeste udsmykning.
vinden sne, din skønhed er for mig en kedelig tekst kan ikke beskrive.din skønhed er mere, så jeg giver dig til hjertet … … højt: 丁欢 sammensætning om vinteren sne her.
min hjemby, er beliggende i baglandet af centrale lavland, hukommelse i vinter med sne.efter at det sjældent sne om vinteren i nantong, januar 17 nantong pludselig meget sne, får mig til at føle mig overraskelse.
nantong vejr som en dukke ansigt i morgen eller eftermiddag sky, sne, klasseværelset alle studerende at hovedet ud, og gamle sne hilser.jeg åbner side vinduet, stak hovedet ud, og så den rene sne, du indånde det forfriskende sne gas.
hele verden er spredt i et snefnug, det træer, huse, og jorden er dækket af et lag af hvidt bomuld polstret tøj, se, hvide.
det snefnug falder som fjer, som jade støv, falder blødt, som i himlen, dans, som røg, som willow. lys, og de er så ren, ren, gennemsigtigt, så lys, lys er stille.hver snefnug er som en melodi, ren musik, som en livlig, harmonisk poesi.
efter skole, studerende forsøger at ud løb ind i klasseværelset, sneen i en sneboldkamp.en dejlig snebolde på flakse, venstre – højre, der er ramt af en snebold, og mange studerende er let sne bold våde tøj, latter brød gennem den kolde, i et snefnug, der … …
efter skole, på begge sider af vejen, lillefitflop udsalgpine filialer er akkumuleret på et tykt lag sne, fyrretræer stadig stod oprejst, ikke bøje, det er & ldquo; sneen presser pine, pine ting og lige!rdquo; hqc kinesiske børn ressourcer net
jeg elsker nantong, elsker det sne om vinteren.
om vinteren sne sammensætning 500 ord (9)