fitflop sko danmark

en 500 ord familie.
om en familie.
en familie liv sammen, uundgåeligt vil skabe gnidninger, i min hukommelse, vi har tilbage, en storm af modsigelser.
hvad var vores familie & ldquo; familie foundation og rdquo; besejre.bare fordi jeg ved det, jeg løse selvmodsigelse.
det er således: på en varm nat, min far kom ud, og kom ikke tilbage før sent i aften, så jeg er i søvn, jeg blev mor & ldquo; brøl magt og rdquo; vækket, jeg straks tøj at spørge mor, hvad der skete, sagde: “mor, du min far så på internettet, en platform navn: pratt & whitney pp kan lære, salg, så din far vil købe et medlemskab, siger, at der er problemer med computere, vil være i stand til at stille denne platform, lærere, men hvert år, skal betale for vedligeholdelse af net.&rdquo 18 yuan gebyr.
mor ville bruge pengene til at købe tøj, men lad far tog mor vred på far råbte: “giv mig tilbage..”
mor og far sagde himmelråbende & ldquo; det kan komme tilbage, det vil ikke blot give platform lærer altid gram lærte os computer viden, men også kan se den elementære skole undervisningsprogrammel, det er det bedste af begge verdener?rdquo;
for dem, der holdt hinanden mor ansigt rødt, fars øjne som to 1000 kw / store pærer, fra de to fjender, eller fordi min budbringer af fred til mor, indføre det er meget godt for mig, men også for vores computer ejendom er nyttig, så hende ikke. i lang tid, mor og far er endelig op.
jeg håber, at vores familie mindre storme, mere strålende solskinsdag.
i changzhi 19: 张乾 om familiens sammensætning: mit navn er “til at holde op med at ryge.”
far elsker at ryge, hyppighed, en dag kan ryge to cigaretter.mor forsøgte at overtale ham, vil ikke fungere.endelig mor ind i øjnene af mig, jeg med glæde accepterer opgaver.
jeg gik ind i en tyk røg kom, jeg kan ikke hjælpe, men & ldquo; hoste og rdquo; et par gange, min far sagde: “godt, røg, kvælning, vil du stoppe!rdquo; & ldquo; tør du rør mig og rdquo; med far smed mig ud.er det første gang, at ende med en fiasko.
far har endnu en gang ind i røgfitflop sandaler tilbudtåge fyldt, jeg begyndte at fremme var far i huset, jeg tårer jeg lovede mor, hvad skal jeg gøre?den, jeg sender bedstemor, bare gør det, og jeg ringede til bedstemor.efter et stykke tid, min bedstemor og bedstefar er vredt at & ldquo; her og rdquo;.endelig, far har kritiseret enfitflop sandaler udsalgmåltid, resten af flere pakker cigaretter er også væk.2. verdenskrig sejr, jeg var glad.kan jeg ved, min bedstemor, bedstefar gik far vil ryge igen.så jeg er nødt til at lade far ved, at rygning er skadelig for det.jeg i al hemmelighed i enorme mængder af data om rygning artikel indsamling af skade, efter at finde er kopieret.snige os ind i fars skrivebord.en tv – kanal, radio – og tv – videnskab, en populær videnskab film, en zoo gorilla altid vælge at ryge cigaret, og resultaterne i zoologisk have til at give dyr undersøgelse gorilla lunger var sort, og jeg hurtigt lade mor registreres denne video, natten til far.gradvist, jeg fandt hjem røg -.
det er blevet en hel uge ikke set far ryger i hjemmet.hjem, luften er renere.far endelig holdt op med at ryge, mor glad omfavnede mig og sagde “, min elskede, du er vores til at holde op med at ryge og rdquo; ling & ldquo;.
benxi city, liaoning province, normale skole i fjerde klasse: 王琪文 om familiens sammensætning: mod huset.
i retning af hjem.
drøm
jeg er i en øde verden hjælpeløs
men fordi sejler hjem
jeg er fuld af styrke.
blade
ryster
i den kolde efterår
gule blade fra tid til anden, med vinden sang
i sidste ende ikke støtte falder … …
men de er stadig på den retning, forårsager de forårsager, vagabond.
en dag, vil de gå tilbage til kærlighed og lys.
i alt
sang
i denne gyldne efteråret
høst af frugt fra tid til anden, med vinden ryster
det var tusind gylden bølger … …
men de er stadig på den retning, forårsager de forårsager, på vejen.
en dag, de vil gå hjem.
vi
tøven
i denne fyldt med vrede.
forvirret humør fra tid til anden åbning i vinden
endelig i horisonten … …
men vi er stadig på den retning, forårsager, forårsager, modige selvtillid
der kommer en dag, hvor vi vil skinne nyt håb
fordi i retning af hjem.
vi er for langt væk, fast og stærk.
tredje klasse, klasse 7 klasse siping: yan 虹莉 om familiens sammensætning: jeg “vinde”
jeg er sikker på, at de studerende skal ikke vandt, og især den første præmie.hehe, jeg havde, du ved?- ved du det ikke?lad mig give det hemmelige.
sidste nat, vores familie sidder ved bordet, før middag.fordi jeg var syg, jeg har ingen appetit, så kun drukket en delikat suppe.
jeg drikker og drikker pludselig smagt en hård og små ting.hvad er det?jeg troede, det er en god ting, uanset konsekvenserne, med alle hendes energi, den suger vand, hvor hoved.side sugning, og svælget.åh, mums!en sur, efter at det sorgløse liv.først slå det gustative nerve – og ned i spiserøret, falder hurtigt, og stikke det mine indvolde.så, det er ikke en god følelse.jeg følte en stærk i mig og rullede koger over.den kolde hjerte pludselig blev det så varmt.
jeg skyndte mig til at spytte ud denne mærkelige ting, så han vendte sig til mor græd.mor sagde: “, det er ginger, en skål suppe, jeg har kun et stykke ginger, så du vinder (ingefær), men også til førstepræmien!rdquo;
forårsager & ldquo; – og forårsager, og rdquo; at jeg græd, siger om detfitflop sandaler udsalg“, og mor er dårlig!rdquo;
mor kiggede på mig det ansigt, jeg griner af hans mund, ris, spyt det ud.
åh, hvorfor vil vinde, når det ikke give mig held og lykke.men ubevidst, men fra himlen, gav mig en & ldquo; tildeling og rdquo; (ingefær).
det er dårlig!
yuyao city, zhejiang province, kina jiangnan by skole fjerde klasse: klasse 501 史心怡 om familiens sammensætning 500 ord (4)