fitflop tilbud

et år efter min sammensætning
et år efter min afdeling (1), et år efter mig, du ved?jeg er et år før dig, i denne meget stille i september, jeg mødes med dig.jeg er et år efter mig!jeg håber, du ikke vil glemme, ikke arbejder, og den retning, det var otte år gammel.fitflop sko danmarkafslappet og drømme forårsager, forårsager, rundt omkring i verden.fremad!jeg ved, det er ikke en let opgave, men jeg er nødt til at arbejde hårdt, du kan ikke give op!jeg er nu at lære engelsk, er, at vi voksede op, som rejser rundt i verden, og den anden hindring af fri udveksling, jeg kæmpede for at lære forskellige skikke, er at vi voksede op i ringfitflop sandaler udsalgverden, forstår hinandens kultur, jeg nu arbejder hårdt på at, når vi bliver ældre, som rejser rundt i verden, har tilstrækkelig viden til at løse problemer · · · · · &middot. ser du, jeg har arbejdet så hårdt, at du, hvordan kan du give op????????jeg ved, du er den første, vil have mere tid til at gøre, hvad du vil gøre.du kan ikke lide engelsk, jeg kan ikke lide de forskellige traditioner i · · · · · &middot. så du skal give op.men, du er min drøm!hver dag vil gerne drøm!altid venter på dig foran, vinker til dig!hvis du så vælger at give op, så du har opgivet deres drømme, opgive selv.en til at bestige mount everest, modig, fremad!til halvdelen, vil give op.det er som at give sit eget liv, det er forfærdeligt, det er!hvis du giver op, som gav deres liv.selv om din krop vil ikke dø, men du har ingen sjæl, ingen mål.og død, hvad er forskellen?så jeg beder dig!jeg er et år efter mig!hold ud!drømme til at gå!for et år siden, jeg xx.9.16 sjette klasse: 刘笑珊 et år efter jeg sammensætning (2), et år senere, verden er i forandring, alle levende ting, nogle bliver gamle, har lige ud, lille liv, græs i de fire årstider ændre sig, fra bud til at visne, et år, der er mange, små liv i voksen, når de bliver gamle, venskab mellem klassekammerater er stigende.et år er gået hurtigt, men også meget langsomt, som tiden ord er mange, tiden, tiden flyver, men hvad vi er?nu er jeg sidde med tidsmaskine til at se vores fremtid.i et år, kan vi gøre noget?tid til hurtigt, gå hurtigt, skole, i det nye år, har nye udseende, og vi står over for graduering, flygtige, henviser til en kugle, tre år væk, for det har vi levet tre år i skole, troede, er et bjerg af arbejde og læreren strenge lærdom, men et år senere, vores tanker er fuldstændig ændret, dukkede op i vores sind er det smil af hans klassekammerater, lærere, rynkede ansigt, inden for et år, alle minder vil være i mit hjerte, “, til døden for at gøre silke, voks – aske tårer kun tørre og rdquo; ja, lærer, for vores vækst har betalt en masse, vi er vokset op, forlod alma mater vil holde et smil.vi er en lille træ, men har også brug for træer asyl, undertiden er stødt på store storm, men vi er nødt til at lære i dette år slog rod, ikke hans forældre.jeg og venskab mellem klassekammerater er også rejst en fil, i sommerferien, jeg opleve, når soldater hårdt, deltage i sjove aktiviteter, spille hård kamp.efter sommerferien vil gå til nye registrering af skoler i den nye valgperiode kommer til at være hård ved dig selv, til at gøre en elev til at drømme, drømme, vi vil få nye venner, nye venner, men junior bog vil altid overleve, fordi det giver os uddannelse, glæde og varme, er det, når vi går ned “.støj, vi er tilbage, og det er et år senere, jeg skal drømme. et barn, arbejder hårdt, for at det, kom nu!totheirowneffortsafterayear.ayearlaterwewillbecomeabigboy, ayoungmanwithbluecomeon!første: 李燕君 et år efter jeg sammensætning (3) et år er ikke langt væk, sender til et år efter ham.forårsager, forårsager, i et år efter mig, et år efter mig, men nu er jeg for dig, det er barefitflop frankrigden gamle dig.tværtimod, du er for mig, det er mig, men efter et år for mig.et år efter jeg, næste år, og jeg er ikke i viden, som vil være den situation, jeg er en uvidende.men et år efter mig, er du på mig nu, næste år, er det klart, klart, kan dette år fandt sted i store og små ting, alle klar tale.et år senere, jeg i et år, jeg har mange fremskridt, jeg succes, jeg har, hvor mange, jeg succes, jeg ikke ved.men efter et år for mig, og du er meget klart, at det er meget godt.men jeg ved, at jeg vil fortsætte, uanset hvad, uanset vind og regn, der er overskyet med lyn, og jeg har det som en stærk paraply, svømme, og at en ihærdig kamp, selv i et tordenvejr, er jeg ikke bange, fordi jeg er stadig vil regn eller solskin.et år senere, jeg kan, du er i sorg, fordi resultater ikke op, måske er du glad for, fordi det lykkedes. måske er du græder, fordi du er vej end andre bitterhed, måske er du glad, fordi du har ingen andre resultater forårsager. & mdash; det afhænger af for mig nu, og jeg kan ikke lade dig jeg, på grund af mig, og jeg vil lade dig jeg glad!et år efter jeg, du er den, jeg er 15 år gammel, at vokse op.det kan jeg ikke lide den stolthed, på grund af en national tildeling er opnået, således at en stolthed væk, lad det ved siden af dig, buchibuqi, det kan jeg ikke, som tidligere, er svag, fordi en fiasko næsten opgive din drøm liv, svag, ikke din karakter stærk er din sande karakter, det kan jeg ikke lide den rapkæftede, fordi en stor fremskridt og udsender til næste skridt,, at du er den, jeg deler med mig at prale med dårlige vaner, vil have deres egne drømme virkelig viser nu verden.du og jeg, jeg vil lære, hvad andre ikke ydmyg, ikke arrogance over for liv, du og jeg, og jeg vil lære, hvad andre kan ikke holde meget stærkt, stærkt, at vores virkelige liv, du og jeg, og jeg er nødt til at lære andre, som ikke kan stille tavshed, tavshed over for livet.et år efter jeg, du er den, jeg er ikke et barn mere, du det, jeg er nødt til at åbne deres egen verden.nu ved jeg, at du og jeg er mellem os i dette år, støtte, støtte, som himlen på jorden.det er jeg i denne kamp og stærk, fordi du er næste forårsager, forårsager, at i 2017, til at levere fremragende resultater, ind i en af de.et år efter jeg mellem os er aldrig mødes, bortset fra sidste år og det kommende år.men vores hjerte er stadig et hjerte, vores hjerne eller en hjerne, vores krop er en krop.vi er en enhed, uanset om et par år, er det hele.jeg kunne ikke hjælpe, men spørger du lyder “, min fremtid, hvor er du?rdquo; jeg synes bare færdig, kom en sætning, som er fra en anden plads, kom ord & ldquo; jeg er fint, tak, jeg plejede at hilsen.rdquo; forsigtigt, sky over hovedet, vind blæste forsigtigt, øre, lys skinne på dig.du bærer på schoolbag, jeg trækker en bagage, som vi fremskridt, fremskridt, og beskrive vores smukke ungdom.ønsker du, jeg har opnået fremragende resultater i de sidste år i 魏宗超 du xx.09.20: et år efter min afdeling (3)