fitflop danmark

en sammensætning.
bekymret for (2) om en angst, smerte og hjælpeløs følelse, alle har været bekymret for, at jeg er bekymret for kæledyr.
jeg har været væk i to dage på grund af det, mit hjerte er blevet hængt, og ikke lade det gå.jeg tænkte: jeg elsker ikke ved?nogle gange, jeg sad på min seng, skinnende øjne stirrede ud af vinduet, himlen er beibei tal synes at være opstået … …
beibei er en sød, levende og inspirerende lille hvalp, er jeg på pet – markedet.jeg har ordnet det, det liv er omhyggelig pleje.men jeg er langt væk, og meget ubehageligt.ved ikke, hvordan det?der er ingen rør det?selv om jeg har mor og far at tage mig af det, men min mor og far arbejder så travlt, hvordan kan du klare det?hvis ingen tager sig af det?er ikke glad, måske sulten ud.desuden, du har altid været min fodring, fodring, som andre ikke spise?åh, det er ikke.
at tænke på det, jeg kan ikke spise, kan ikke sove, eller nogle gange drømmer alle drømmer om jeg føler det par i en evighed!hvor ville jeg ønske, sidder på toget hjem og se min baby! … …
efter et par dage, og endelig kom hjem.
jeg steg af toget, løb til huset, og se, der er nogen hjemme, du ved ikke, hvor mit hjerte pludselig og hænge op.
jeg gik til bedstemors hus, kom til døren, jeg beibei pludselig kom farende.
jeg har læg tasken, beibei og kram i bryst, øjne er fulde af tårer.da jeg lagde skat på jorden, fandt jeg det var tændt op med tårer.det er også vil have mig, skat, jeg hjalp det tørre mine tårer, og det gav mig en god jeg ringede to gange, mit ansigt var et smil af lykke.
for evigt i 1999, det år, en dag
med en stemme at græde i dag ind
jeg kom til denne verden.
jeg 3.8kg50cm længde
jeg var et fjols
din kærlighed, giv mig vokse op
barndom, jeg snubler
du elsker hele mit ar
du lærte mig at lære at gå, kalder mig
du leger med min fortæller jokes til mig
det barn er vokset op
dit hoved er der glasur
husker du fem år ulykke
efterlod et dybt indtryk på mig.
når jorden blev rød af blod i det øjeblik
utallige stemme igen i mine ører
tak gud
du omhyggeligt at vække min sovende hjerte
aldrig, aldrig, aldrig, aldrig forlade ar
i det øjeblik det blik for evigt.
en 7 – årig den gas, forgiftning, om du stadig kan huske
da jeg åbnede mine øjne, var
du er ikke på min side, jeg er som vinden græs.
men jeg tror, at kærlighed er stadig ved siden af mig.
forår græs spire
i sommer, som ven kan tale
efteråret vinden blæser dit hår, hvid
i vinter nat, du er, hvor er hjem
år med op – og nedture
vi er kommet sammen.
fra 3.8kg til 55kg fra 50 cm til 178cm
er din kærlighed jeg voksede op
børn er vokset op nu
uanset hvor du er
du er min for evigt
hjem er to: 胡明杰 en sammensætning: de er bekymret.
måske nogle gange vil vi begræder liv kedeligt, såsom vand, føler, at de er foragtede ignoreret, selv miste deres mål, at skabe negative udbrændthed følelser, men det er vi vant til fra dag til dag, varme, for at gentage, fordi fælles, så den følelse af lykke er ofte stærkt reduceret. vi ofte vant til dem, der kom til tiden skridt og hilsner børnene i skole til tiden: tilbage, elsker venner kommer hjem til tiden, slægtninge og venner velsignelse i hver festival og kommer … … vi er gennemblødt i denne glæde, hjerte, ofte ikke kan skelne smagen af kærlighed, kun når en vane er brudt, vi opdager pludselig, at det, vi har været bekymret kærlighed har været på vores side.
(en) & ldquo; ulykke og rdquo;
gadelygte svagt lys passende fusion i den lyse måneskin, stille nat, kun at høre deres høje hæle på cement og rytme.efter middag, en ven var datter af te, alene hjemme, selv om hun var 11 år gammel, men i dagligdagen, sidste år, jeg er syg, hun kan leve livet alene læring, jeg behøver ikke at bekymre dig om hende.
kan kom nedenunder, jeg hørte at råbe hendes stemme, jeg xunsheng, datter stod på balkonen, passiv sonde hoved, lyset i hendes værelse er stadig på.
hvorfor sover du ikke?er klokken 11.det barn!mit hjerte er ikke skylden.
døren er åben, så jeg et øjeblik, datter græd: & ldquo; hvordan mor tilbage?jeg er bange for, … &hellip og rdquo;
jeg var bange for, hvad der var galt, og så taler jeg ikke, barnet kastede sig ind i mine arme, hendes hænder rundt om min talje og råbte: “jeg er bange for, at du &mda;fitflop tilbudsh, forårsager; var ude for en bilulykke.mobiltelefoner er ikke, du ved, hvor bekymret jeg var?rdquo;
& ldquo; jeg er ked af det, mor telefonen, jeg troede, du gå tidligt i seng.rdquo; jeg kærligt tog hendes ansigt, hun var i tårer, panden ned et par hår er tårer at vaske er rodet, pyjamas er ikke ændret, & ldquo; ikke et bad?rdquo;
hun hulkede, lille skuldre i min favn disintegration sigtning som jitterbug: & ldquo; jeg er ikke i humør til at vaske … &hellip, siger du, klokken ni, jeg er fra 9, stod på balkonen, ser på vejen … &hellip, mor, kom tilbage!rdquo;
øjeblik, varme og bevæger sig som en stærk strøm, som chok, min krop, før det, jeg har altid troet, at barnet er lille og sjusket, ikke ved, om forældrenes bekymring og pleje, for slet ikke at tale om dig og er bange for, at selv foran venner håner deres status som hun omhyggeligt feeder – en af, men ikke engang revision: jeg er vant til at ignorere udviklingen af børn og meget uvidende, jeg tør ikke forestille mig, hendes lille hjerte venter på, jeg ikke kan komme i kontakt med mig i disse tider, hvor oplevet forfærdelige drømme, og den deraf følgende ubehag og smerte.
mange gange, jeg vil prale af dig selv er en dårlig mor, vil være i overensstemmelse med en standard og krav, kommentarer og skælde børn adfærd og uartig, og det med kærlighed, hårdt og krævende, men i det øjeblik, jeg fandt, at døtre var vokset, og hun var de forfærdelige drømme, alle kommer fra min tunge er bekymret for.
er bekymret for, er lykkelig over, er foruroligende.med sin datter, alder har lært om er tung, som er født sådan, f.eks. om en gnaven, får folk til at føle sig dårligt.det er fantasi, viser den sætning: sig virkelig elsker og elskede, vi er bange for hans dilemma, rastløs, at spise krydret, selv om der er selv en virtuel.
(2).
jeg har ikke sove vaner, ved midnat, drømme ofte har kontrol over mit sind.
fredag i efteråret, som sædvanlig, jeg sover sjæle, pilning, tåget, tordnende stemme, indtil sjæl. gud, han hørte nedenunder, hvem der råbte mit navn.
faktisk er min svoger.
jeg hurtigt op og åbnede vinduet, svarede: ja … … jeg ved!
bror bor i en anden by om natten kom, hvad skete der?skændes med min søster, eller … …
jeg skyndte sig selv løb ned til døren, forsigtigt spurgte: så sent, hvad er der galt?
& ldquo; din mobil?rdquo;.han spurgte.
mobiltelefon?åh, jeg glemte det i skolen.ha ha
& ldquo; vil du smile, ikke folk i panik, så slå dig så mange opkald, ingen svarede, jeg ved ikke, hvordan du?rdquo; hans stemme om at forsøge at undertrykke, men skylden på ham, som var nål punkteret ballon.
så, du har, kom … … jeg tvivler på, at træk bælte.
& ldquo, tror du?rdquo; han vendte sig, da han gik, sagde: “at gøre din drøm, gå ovenpå!skødesløs spøgelse!rdquo; er færdig, kom ind i bilen, og gå.
jeg er tre skridt gik ovenpå, selvtilfreds og kyssede sover sødt datter: skat, uforsigtig, også!
den næste morgen, jeg købe mad, børn, fortalte mig, at parallel far (mand venner kom, sagde ikke noget.jeg spekulerer på, uophørligt, mobiltelefon på grund af ikke at kontakte, så han måtte give op.
søndag aften, tilbage til skolen, har fundet lå stille i min seng, men allerede nedlukning, genstarte, der opkræves, påmindelse lyder overvældende, tæller, ha ha, hvor nogle er søster, svoger. nogle børn er far ringede.
før sent svoger, behøver ikke at forklare, hvad et barn, min far, lad ikke, han er i shenzhen.
& ldquo; vi er fint, jeg glemte mobilen hjem, ha og rdquo; det er sms’ er til deres far.
i et øjeblik, der kom, shenzhen telefon tone, sød, meget hjælpeløs: “du også grine lo, telefon, kan ikke huske.rdquo;
ha ha, jeg fortsætter med at fnise.
så sagde han, “og ved ikke, hvad du weekend hjemme eller i skolen, var nødt til at ringe til parallel til hjem og se, er bange for, at din telefon er mistet … &hellip og rdquo;
& ldquo; er tabt!købe mig en ny?rdquo; jeg let latterliggørelse, forsøger at skjule sin stolthed, men lykke, som blev ramt af en sten i søen, ring rundt &hellip åbnet; …
faktisk, børn, far er en hård filialer af menneske, sammen, jeg ofte går imod ham at ignorere os som noget græs forbrydelser, han ikke forsvar vil ikke angre, så drikker kort til midt om natten.jeg blev afholdt sig fra at stemme, uanset hvad.men ikke havde forventet: han har for første gang.
måske et par som tovtrækkeri begge steder, meget alvorligt og vil kun dødvande gå med ham (sin), men du fra ham (hun) er nær.(4) om liv er mange ting ser ud til at være normal, men nogle forsøger at finde ud af, at du finder mange ting til … …
i det tidlige forår station, ud af luften, udbrud af fyrværkeri, grå far med to store poser, efterfulgt af den skole rapporter datter.datter far med i hans hænder bag far hende ind i bilen, siger:fitflop sko udsalgkun et sent queqiao møde, så 364 dage af acacia var elendige.
tænker på li qingzhao ord i skyerne, som sender den bog.de kan lide denne sætning, som ord, at tusindvis af ømhed og alle ønsker er opløst i blodet.give den første se, himlen er så cowboy – møde i mælkevejen?kan få bluebird fløj spor?jade fugl kan bringe dit brev?gæs flyve sydpå, og er blevet en mand, lau kærligheds.
at sige igen, i denne verden, der er forsvundet fra, det er en god ting.du bor i floden yangtze hoved, jeg bor i slutningen, jeg har, yangtze – floden.selv om ikke at se hinanden, men at drikke fra den samme flod, og som kan skinne for evigt som solen og månen.
jeg er smuk, en sygdom, hvis ikke denne velsignelse er ikke endnu.der er mange mennesker i længsel, længes efter en sygdom, sidste gang, at kun under pande, men på hjerte følelse.sygdom, smerte og glæde.
faktisk, mangler denne sygdom ikke er alvorlig, alvorligt, er, at som følge af tanker, selv om.
bekymringer er væk, der er en af de grundlæggende liv, ind, ind i lidenskab.hun vil altid ledsage dig, lader du, som er afhængig af det samme kan ikke flygte.om det spor, ændringer, nogle gange er en slags lykke, nogle gange er en sorg, nogle gange puls boom turbulenting, undertiden foruroligende crack lunger smertede.derfor, bekymret for, er smukke, men også ondt.
om foråret smukke blomster, er der tale om sommeren blæser kølig brise, om efteråret frugt garden, bekymret for, er vinter, stille og roligt flydende sne.
bekymret for, er livet symboler, bekymret for, er en sjælden rush. hjerte.har dig, vil have liv, ingen beklager de farverige alder.er der tale om en kop mere lang mere duftende nektar, bekymret for, er en blomst. – sår med multicolored xiangyun, fulde hjerte, blomst hjerte, bekymret for, er blandt de mest ædle følelser og bekymringer er generøsitet og uselviske engagement, er den dybe velsignelse og stille bøn, det ikke nytte, ikke indeholder kunstige, bekymret for, er en slags følelsesmæssige sammenblandes, bekymret for, er en slags hjerte holder, er der tale om en stærk længsel.
om, at en dag, et sekund sammen til et ønske, en smule, og en koncentration af alle forventninger.og denne og håb for tanker har bygget en bro, så to i hjerte, som cowherd og weaver pige, men også mødes med ubegrænset farver.
måske er den tidligere kendt før buddha ønsker, mødes liv er smuk ære, at sjælen er kontrakt, trist eller løsslupne eller tror du i luften, er der altid en dig til smag, virkelig vil fortælle dig, du er mig!
fra kyst til kyst, ikke kan se, om en bro, så sjæl er uløseligt forbundet.i et ord, en microexpression er stiltiende, palpitationer, trods mangler følelser løbe frit, i troede, at i sjælen.
på dette tidspunkt er bekymret over hver nat her pude falder sorg, stoppede for spisepinde kan ikke spise kop. regn, er vinduet kan ikke sove her, ling i beskrive tynd vrangforestillinger, skuffelse er ikke vende tilbage til det fjols er pine ikke fortryde noget.
en brise blæser fra søen, var fra jianjia, ungdom, som fjer i klyngen, forsigtigt blæser i min lille hjerte?
hjerte på, hvem der er i mit hjerte, tilbageholdes, ikke er villig til at gå, blev jeg pludselig ser tilbage i lyset.der er i mine tanker, så sig ikke langt væk, bliver jeg bekymret, ord for evigt?hvem har min smukke ord, altid sove i mit hjerte over floden, lad mig skrive i måneskin i taihu sø – vand er stille og roligt.
mange gange, når min sjæl er ensom, jeg bruger det ord alene, gå alene.ønsker jeg dig at bygge en bro, og de sjæle, som en cowboy – hvert år.kun denne – skyndte sig sammen, kom ikke.pas på, du kan se i mine øjne og ømhed?
okay, i aften, jeg stod på den bro, 清碧 jade vand som du skriver digte.en blid vind som kobber trækbasun i fløjte uendelige landskab, stille fingre, røre tastatur, for at knuse dig som en pool, blæk, registrering af alle som plot, en efter en, og fortsætte.evig kærlighed i ord fortolkning, de elsker i den tekst, farve, ren hvid brocade i rum og tid i det uendelige spredning.en sammensætning: fjerne bekymringer.
en stjerneklar nat, der sidder i vand. små minder, der havde hver en detalje af forstærkning, brug dit smil til at huske på, at varme mit hjerte alle hjørner.redde jeg mødtes det øjeblik, ømhed, stille og roligt, og jeg savner dig!du er min største bekymring, den mest glad … …
blade, jeg tror altid, at drømme er, hvor langt, de kan gå.altid træt, lad humør i det bløde lys farvet; altid siger ikke sorg, ikke kun problemer, lad humør flyve.
jeg vil gerne blive et lys, når du har brug for tid, skinnende, du mister retning, lad din svaghed er ikke forvirret.
jeg vil gerne blive et træ, før du ved den vej, du stoler på, som din skygge.
jeg vil gerne blive en sten gulv, i, da du kom tæt på dit center, det kommer fra din krop varme.
jeg vil gerne blive en brise, for at bringe dig enfitflop sandaler tilbudmed vinden flyver højt, gå tilbage til din dejlige hjem.
du er svag, hvis du skriver disse triste stille karakter, som alf i din himmel.inden du er glad for, at du kan teksten i frit frem og tilbage, i en drøm i hjemby, selv som børn hoppe løber, forestil dig grænseløs, blå himmel, frodige enge.
i din tid på prærien løber barfodet i den drøm, hjem til en stamme af blomstrende frugttræer, for alle dem, der elsker dig, og du elsker folk ønsker, og at tilgive dem, der har såret dig.livet er så kort, din ædle sjæl har ikke brug for en permanent hukommelse i vrede og utilfredshed, du er nødt til at give dig en rørt rummet, gøre livet mere rigelige.din skrift, selv med et ærligt hjerte til at ændre verden, du er mere intelligent ascetics, at denne forvirrende verden koncentreret praksis på træer med frugt, der hænger på filialer af træer i efteråret.
tre
uden for tiden venter, fylde velsignelse kop, lad mig åbne en længsel, ian zhou har været god, og jeg vil flyve til mit ærme. hvis cent, og du, min ven, er at se, i de levende figur, klare øjne, det er fem hundrede år siden, vi ikke den gamle løfte.
kærlighed er trist emne, men venskab er altid varm.mange år senere, da vi sad stille i pejsen, lyt til regnen banke glas sprøde, fjernt minde i en kop tæt vil langsomt op, din varme øjne som før, så uanset hvor langt den afstand, men er kulturelle.
en windbell, i hvis hus eaves jingle vinden sendte du det væk, jeg stille her, og venter på dig i lang tid, selv om.jeg kan ikke sove, men snarere en vej væk.jeg er grådig, børn, i kan komme, fordi jeg vidste, at en af det mest udsøgte landskab er udvidet i mine øjne.plum blomst er åben, med fuld af blomster i år stille arme, til at blive en lykkelig kærlighed.måske, vi er gamle, også at være taknemmelig.
fire
og tøj og gå i seng, trak i livets store arme, store jorden og himlen, er små og store, livet giver os, er så trist og bekymret.en stamme af små planter i vinden, hård magt, vise liv vitalitet, vil der altid være en hjertebanken flyttet på et tidspunkt i din krop og sjæl, lad din rodet hjerte med fred, glæde og fornøjelse.jeg er bekymret, så er jeg glad for, jeg troede, og er kendt for, hvad døden er let tilbage, kommer tilbage til naturen er yndefuld.
livet som sommer blomster i fuldt flor, rundt i vinden, der er en stemme fra fjerntliggende antikken, strømme i en lind strøm lang rørt vejledning i vores opfattelse af den virkelige verden.en brise cyklotronen, fra områder med svag duft, der kan være i guds velsignelse og stærk vækst.solen står, at strømme ind i dit hjerte.
åbne døren for liv, ni dage, du ser mig meget opmærksomhed.din hånd er kold, men mit hjerte er varm, så mørkt i aften, og det lys, lys, der er lys i morgen for dig til ikke at forlade dig, foldet paraply i solen, før i morgen åbnes, så, vil du finde alle kedelige historie er en gammel legende.en sammensætning (10).