fitflop tilbud

om dyr.
om dyr sammensætning: en sød hvalp, så mange mennesker kan lide den hund, jeg er ingen undtagelse, min familie havde to søde kæledyr hund, en af dem var hans.
xiaobao dækket med hvidt hår, plys fløjl, føles godt, et par store øjne.hans navn er en lille tante fra, hvorfor spørger du?fordi tante elsker “,” ofte, baby, baby, baby, kom til mor og rdquo; er, det gav mig kuldegysninger.
“i almindelige tider er meget stille, meget ædelt, men kommer til pladsen, vil være meget aktive.en gang, min søster og bånd sammen på torvet, gå tur med hunden, han løb hele vejen til plaza, er der allerede mange hund der spiller sammen, en hund i nærheden er omgivet af en masse om hunde.andy er på torvet, glad for at spille igen, lille søster græd & ldquo; bao og rdquo;, når løber, fordi det er at lytte til min tante, så pludselig en mand råber: “se, hurtigt, hunden smiler!det smil, strålende, det er så sødt.rdquo; oprindelige, han løb og griner, hans smil er virkelig smuk.
han kan lide at spise supermarkeder sælger hundemad.jeg tog en hund til et højt op, vi vil, og så bruge et par ivrige øjne så på mig, og han kan flyve højt op i et par minutter, så det var meget sjovt, så jeg er nødt til at give den korn hundemad.
han opførte sig, når vi vil lade det stå som straf, og du kan ikke se ned på det, men han kan stå i 10 minutter, og han er meget klog.den gang, lille skat, gå rundt, tante ikke kunne finde det, ivrig efter at græde, lille skat, gå tilbage, lille søster er vred, lad det stå som straf, han er tilbage på væggen, stå stille, men han har altid en dobbelt trygle øjne stirre på mig, jeg ved det hensigt, det vil have mig til at ringe til tante, lad den ikke stå som straf, det er, hvad det onde idé.min hund. så sød!jeg håber, at alle kan lide små dyr, som hunde.
femte klasse: tang qing om dyr sammensætning: små douding, jeg har en god ven, han er lille, han kunne ikke tale, men jeg elsker at fortælle dine hemmeligheder for ham.hver gang taler med ham, når han er skævt hans lille hoved og stirrede på de to store øjne så på mig, og et par meget sød ud.jeg er ikke glad, så han den smukke udseende, hvad er smidt ud.han er meget uartig, altid vil lege udenfor, så jeg tog ham med i parken.jeg har en rulle på græsset, sjov og glæde.i aften, han sov på mine fødder, når det var koldt med boring på mit tæppe.her, du må være meget nysgerrig efter, min ven, er, hvem der?ha, ha, ha!fortælle dig, min bedste ven er en hjort, hund, der hedder bo.
det er en lille hjort hunde. det var en lille spids hoved, store, runde øjne, to store ører oprejst, og lange brune hår, fire lange ben at støtte det lille krop, det mest overraskende er, at der ikke er nogen hale.ligner en miniature udgave af den hjort, var meget klog.det har også en hjort egenskaber: løber hurtigt, hop højt.lege udenfor, der ikke har forstået det, det er min gode ven, forårsager, forårsager; pygmæ.
det er en af mine gode venner er også mine venner, når jeg begår en fejl, mor slog mig, små douding er altid holdt på min mor & ldquo; wang wang og rdquo; er, som for at sige, ikke at slå mig med gode venner.selvfølgelig, unge er en grådig mand, som kan lide fisk på dåse.en gang, min mor købte fisk på dåse mad, spise resten var på bordet, og i aften til middag og en tin var tom, var der omfattende havde.tvivl mål peger på unge, men var så højt bord det er deroppe.efter et par dage douding endelig blev mor blev fanget.den dag, min mor åbnede en dåse af fisk, spiser rester stadig på bordet, når vi ser tv, min mor i køkkenet, en drink, jeg hørte mor råbte & ldquo; unge, du er anti – dage og rdquo; og jeg skyndte mig ud og så bean ding hang på hovedet på bordet. før hurtigt forsvinde dåser.den unge er at hoppe på stolen tilbage af stol hoppede på bordet og synlige douding hoppende teknologi højt!det er virkelig værd at & ldquo; hjorte hunde og rdquo;.men det endelige resultat er douding mor op og stod ved at stå i et hjørne i en halv time.jeg holdt det peger på det lille hoved sagde & ldquo; næste gang du kan lidt ikke smart at blive opdaget?rdquo; men straf til straf, unge har ikke taget fejl, så mor måtte spise resterne til dem i køleskabet.
det er min gode ven, ven pygmæ.men nu, mor, fordi jeg lære travlt, for ikke at påvirke min undersøgelse har douding udliciteret til bedstemor, og jeg gik i skole, efter at tage det tilbage.douding var væk, mit liv er meget mindre sjov.douding, jeg forventer, at du kommer tilbage, til at ledsage mig … …
sjette klasse: 范嘉豪 om dyr sammensætning: min favorit
på en lørdag eftermiddag, jeg er lige kommet fra bedstemor tilbage på vejen, pludselig ser jeg en herreløs hund.
det var et langt møde mellem sort og hvidt hår, et par lyse øjne med en spids munden, et hoved med en dovne øre.en fedfitflop tilbudjeg så det smilende ansigt, jeg kunne ikke lade være med at grine.
hebei fengning chengde er et county ungdom aktivitet center i tredje klasse tre klasse sammensætning klasse: zhao peng om dyr: hunde, tigre sammensætning, min familie har en hund, det er mor, det hele er 白绒绒, bortset fra hans pande, sorte og hvide & ldquo; mønster og rdquo; og et par sorte efterår øjne var lukkede lige for mig, det er pursy øjenbryn, pande svagt vise & ldquo; wang og rdquo; ord, så det navn, så forårsager, forårsager, tiger.
i første omgang, hans krop er meget små, og mor er bange for tiger bider, kæder er det, jeg er bange for hunde, fordi da jeg var lille, havde jeg blev bidt af en hund erfaring indtil nu, og jeg kan stadig huske det.
men de så sød, så jeg fjerner frygt for hunde.
den dag, jeg løb rundt på græsset, tiger, så til mig hurtigt efter (hund var blevet løsladt), jeg så, han stoppede og stod stille, så tiger bider mig, tiger er tæt på mig, jeg bliver bange for, at hoved satte mange sved, tiger på mine fødder, lugte det, ydmygt ligge på mine fødder, og jeg så, at ryste på hånden vil røre ved det, tiger. jeg vil røre det slikkede min hånd, og jeg dør hans shaggy hår, kan ikke hjælpe, men at den hund har lidt af en svaghed, og jeg er hver dag, og lille tiger spiller.
men en dag flyttede jeg tiger er anbragt i en kasse, og så flyttet til det nye hus, men en lille kasse var væk, var på vej væk, mit hjerte er tomt, men den næste morgen, jeg løb, og se, der var en shaggy hund følger mig jeg ser nøje, det er tiger, jeg er meget spændt, jeg senere erfarede, at det er med lugt efter hjem.
gradvist, tiger, som vi har, og det vil begynde at have børn, de børn er færdig, jeg vil se det barn, der har en ond hader øjne stirrede på mig, hans tænder, ser det ud til, at, og jeg blev en intens kamp, tænkte jeg: tiger????????hvad er du sur på mig?da jeg kiggede tilbage, tiger, da jeg var der i det lille barn, jeg pludselig indså, at den oprindelige, de lader mig ikke i nærheden af det barn, der er bange for, at jeg vil gøre det, stor moderlig kærlighed!
se, de smukke?det er ikke kun sød, men også en ånd, at jeg som min tiger!
sjette klasse: 张宇晴 om dyr, min yndlings dyr & ldquo; lange ører og en kort hale, røde øjne, hvid skjorte, tre ventil mund mod små, grøntsager radise kan spise.rdquo; kan du gætte hvad dyr er det?hvis du tror, du ved, hvad jeg bedst kunne lide dyr.haha, gæt hvad! jeg elsker dyr er kaniner.
den lille kanin ser meget sød, se!hans hvide hår, set ud fra en afstand, som er en snebold, og tæt på det, som havde en hvid skjorte.det er en kort hale, som en lille klokke på bagsiden.dens øjne er rød som ruby … … kanin er sød!
kanin elsker friske grøntsager, en dag, jeg kom hjem fra skole, i haven og tog nogle gulerod til at spise det.den lille hvide kanin at høre for at spise, og straks fra langt løb og trække vejret er ikke store bidder af op.andre ser, troede, jeg er sulten, det i tre dage og nætter.jeg så, at jeg er ude af her … …
kanin kan lide at løbe på græs.en søndag, jeg tog ham til at spille på græs, sagde på det tidspunkt, den lille hvide kanin er som en pil, som løb ud.ved første øjekast ser på fortiden, som græsset mere en fri hvide … &hellip. hvor smukt!
det er min yndlings dyr forårsager, forårsager, lille kanin.
femte klasse: yuxin chen xuan om dyr sammensætning: and eventyr i september, 29, en dag, en sød lille and er mor and under ledelse af den tur i vancouver street.trafikken var parkering, har folk til at stoppe dem.
pludselig, mor and høre “stemplet på stemplet på " " " kom tom en ællinger snuble ind i sider af kloakker.
mor and og gik straks til kloakken ved at redde små ænder, men kan ikke nå til ænder.det kritiske øjeblik, mor kiggede rundt, se en person.mor and sagde, så stor er hans, og han vil finde en måde at redde deres børn.
mor and løber hurtigt i fortiden, bide – bukser, som ønsker at få hjælp af politiet eller noget.mor and ned til kloak – side, der peger på indgangen til kloakken.- til en kloak mund, pludselig forstod: åh, mor, er, at jeg er kommet for at redde en lille and.men ingen i nærheden af fiskenet, butik, hvordan?
se lille and vil blive skyllet væk, og politiet troede, han tog sin hat, hat i kloakken, at små ænder, fisk ud.mor nikkede, som om at sige “tak”.
politiet har så små ællinger langvejs fra??????????????
sjette klasse: wang fang fang hjem intet dyr margen på tidligere altid er bedstemor til at købe mig en lille kanin, men bedstemor altid. jeg er ikke dyr, kant.
spurgte jeg, bedstemor, hun var på, hvorfor jeg ikke dyr margen, bedstemor ville ikke fortælle mig mere, lad mig til at tænke på fortiden.fitflop skosenere, efter at dø.jeg er syg.
det er mit kæledyr. det er en tudse.
guangdong guangzhou panyu district, guangdong guangzhou panyu tung chung – i tredje klasse: sne yao om dyr sammensætning: myrer team og dage af dyr og planter, dejlige fan, tang luo binwang elsker goose, da den sang 朝来, verden elsker påfugl til kærlighed, myrer, solidaritet og gensidig hjælp.jeg er ikke fra starten elsker myre, som er lille, så jeg har aldrig seriøst ser på det, om myrer indtryk af forandring, men også fra en dag for et par år siden om forårsager, forårsager.
kan du huske den dag, vejret var varm, varm, direkte lys på jorden, og jeg sad ved døren, en smule irriteret med hendes hænder, en strålende solskin.jeg er selv en bue, kun for at opdage, at jorden med et blad at gå langsomt, af nysgerrighed, jeg vil strække hånden blade forsigtigt løftede en vinkel, en obskur små sorte prik er mit øje, det er en myre i håndtering af mad, og har et par store øjne, et par lange horn bøje foran, det er hans hjem, svært at bære på detfitflop udsalgord er meget store blade.jeg er kedelig, tog jeg en hånd, blade vinkel på ned, bladene er ikke bevæger sig.i lang tid, at myre før ubesværet fra blade øvelse, så blade med en vinkel, fremad, men blade vægt gør myrer var langsomt bliver langsomt, og kan ikke trække og blade, direkte, ikke langt fra træer, gå.
lige da jeg troede, at det ville give det blad, når en række sorte drage dukkede op i mit syn.og så en myrer op til blade, så blade er de let kiggede op.og så en larve kravle op.det stod foran halvdelen af en del af kroppen, foragt ser myrer team, de øjne ser ud til at sige: “din denne gruppe, de små myrer er ikke kan slå mig, eller lydigt bladene kommer ud!rdquo; (hold gav ham stadig bærer blade, gå videre.larve, en vred, det til at modsige dem foran myrer team, team, og straks er spredt, mens det ikke er opmærksom på, at klatre op på sin krop, prøvede at bide i det.til trods for myre larver er stor, men det er trods alt kun en orm, hvor modstå 100 myrer gnaver?det ville være smerte, bange og rystet hans krop, fremdrift som myrer, så hurtigt at klatre.myrerne se larver og stak af, at transport af blade, men det er alene transport af blade, før den lille myre er træthed, plus en lige kamp, uden tvivl gav det traume, forårsager, forårsager de; det er bagud for myrer team, og til sidst selv gå videre, myrer fandt ud af, at den ven, der ikke alle stoppe, ledet af myre første gik til såret myre side omkring det, roterer en cirkel, ser ud til at fremme det, der i første række, og endelig en række myrer har gået på, at løfte den, andre myrer er stoppede på stedet efter blade og hvile i et stykke tid, den lille myre til at stå op, og så og hold tilbage til den oprindelige udseende, til deres huler, videre til … …
for det første tilfælde, ser jeg en lille myre, modige og vedholdende, så også i høj grad myre hold mod og solidaritet, den dag, jeg er den store ånd af chok.og hold gav mig, er ikke blot en form for ånd, er også en slags stærkt inspireret af forårsager, forårsager en dråbe vand styrke er meget lille, men millioner af vand sammen, kan blive et hav.i en ånd af solidaritet, er, at vi ikke kan sammenlignes, men vi må vide, at enhed magt er den største magt i verden.
2: 郑诗思 om dyr, jeg elsker små dyr
jeg kan lide dyr meget, men jeg kan lide dyr er min kat.
det er en kat, der øjenvipper er meget store, og hans øjne er meget store, en brun hår, skæg er ca. en centimeter lang.
dens karakter er meget venlig, huske, første gang jeg rørte ved det er, når det & ldquo; – og rdquo; et råb op, gav mig et chok, men det heller ikke på mit angreb, jeg rører det flere gange, efter at det har en masse med krop. hår på mig, stadig vedvarende, slikke min hånd eller ansigt.
det, og jeg var meget tæt på, kan du huske mig, da jeg gik i skole, første klasse, lærer, lad mig sige det, så jeg råbte, pludselig en killing foran mig, og jeg vidste straks, det er min kat.oprindeligt, at denne kat er efter mig, og jeg havde ikke lærere og studerende er, hvad jeg ser, er at få katten i hendes arme, og kys den, lærer, klassekammerater “øjne er mere end misundelse, der er nysgerrig.
det er min yndlings dyr, åh, åh, jeg glemte at fortælle dig, jeg giver det et navn, forårsager, forårsager; cui cui.
tracy, jeg kan lide dig, du vil altid være en del af mit liv!
hebei fengning chengde er et county ungdom aktivitet center i tredje klasse tre klasse sammensætning klasse: vicki zhao om dyr sammensætning (10)