fitflop sandaler udsalg

jeg er en fugl.
“hvis jeg var en fugl,” hvis jeg var en fugl, jeg ikke forfølge en smukke fjer, ikke udøvelse af stille og le og det søde stemme.jeg vil yde bidrag til menneskeheden.
hvis jeg var en fugl, jeg er villig til at være en almindelig spætter.for træ er beskidt, ikke bange for vind og regn, men som træer fjerne smerte, lad det sidste år i fred.jeg pegede en kraftig mund hakke skoven skadedyr, som gør et bidrag til, at kærlighed … …
hvis jeg var en fugl, jeg er villig til at være en stærk ugle.selv om kan betragtes som uheldig, men det kunne ikke stoppe mig fast besluttet på at yde bidrag til menneskeheden.jeg vil sidde i stilhed nætter, åbne lys par øjne, det træ er det godt øre, observere og lytte til hvert hjørne, hver bevægelse, ikke lade en dårlig mus, forsvare afgrøder i fred.
hvis jeg var en fugl, jeg er villig til at være en hvid due.ikke bange for vanskeligheder, er ikke bange for vinden bølle sne, der flyver over hele verden hvert hjørne er krig.jeg vil bruge mine hvide symboliserer fred, advarsel hver krig, galning.at fortælle folk, at krigen vil medføre katastrofer for menneskeheden, fred og lykke, kun fortælle folk sandheden.jeg vil flyve til irak for krigshærgede folk håb for folk, der har et glimt af varme.kort sagt, jeg vil gøre verden uden krig, lad os leve lykkeligt i jorden.
hvis jeg var en fugl, jeg vil være en lille due.oplevede prøvelser, flyvende over hele landet og tilbage på eisenia mor har en fred, for så mange år af slægtninge til et varmt, ventede på at hendes mand er tilbage, hans kone et sødt til en fjern ven, have en hilsen til venner i årevis – have en velsignelse … … sjette klasse: 789zhanjia, jeg var en fugl, jeg vil være fri.
jeg bor i skoven, er en livlig, farverige og sympatisk skade.vi fugle overalt, antal, derfor er jeg som vi fugle være stolt, stolt.i dag, jeg og min partner er små azalea, lille spurv. gå til byen for at spille.da jeg var lille, mor sagde, at byen har høje bygninger, biler, der er en masse mennesker, meget smuk, og jeg ønsker at se byen, hvad det betyder, men min mor er bekymret for mig, og jeg bad min mor i lang tid, mor er enig i.en spændende dag, jeg stod tidligt op og ud, mor tusind ord, advarer: “pas på, ellers er der stor risiko.”jeg kan huske mor lærer, vil de finde små skøre lille jade som sten og en lille spurv, lingling.så de er parkeret ude foran mit hus i et træ, organisere deres fjer.”nå, ikke på ham, lad os gå.”jeg opfordrer dem.de var nødt til at hænge ud med mig.”hej!du sagde, at byen? “har en lille spurv sagde.jeg straks svarede: “byen. der er høje bygninger og biler, så mange mennesker, og jeg hørte min mor siger.””jeg er bange, fordi jeg hørte far siger, der er en mand, dyr, de altid tage vores partnere op!”lille gøg sagde.sparrow sagde: “så forfærdeligt?er mere frygteligt end tigre? “”det ser ud, som om det!”mindre skør svar.og jeg tænkte: er forfærdeligt, bare være forsigtig nok.på den måde, vi taler om en by, der er til rådighed.efter et stykke tid, vi er her.”åh!godt! “jeg hoster op, “den luft, der er så slemt?”mens jeg klager, mens parkeret under et træ ginkgo træ.lille spurve og sagde: “her er en høj bygning.””vejen er lang.”små azalea tilføjes.vi gik rundt i byen, hvor der var en lejlighed og en bil, mand, se, jeg var.vi fløj til en park, så et træ, og jeg sagde, “lad os få et hvil.”godt.”lille spurve og små azalea samme svar.vi stoppede.pludselig, en lille pige stirrede på os, og hun har en ung kvinde, vi er meget nervøs, “det er hende, mor!”lille gøg sagde, stille og roligt.”måske.”lille spurv forsigtigt svarede.jeg så den lille pige sagde: “mor, jeg vil have den lille fugl!”min mor sagde: “godt, vi er her!”hun sagde, at hun tog en netto langsomt mod os i.vi er meget overrasket, og gik væk.vi så “kamp” i et par minutter, vi var lidt træt, de kvinder var forpustet.pludselig, jeg ved et uheld, er det store net til tog, jeg kæmpede hårdt, men til ingen nytte.så jeg blev de to give væk, lille spurve og små azalea ivrigt med i de to mænd tilbage, med alle midler til at redde mig.men en ind i et værelse, så jeg var låst inde i et bur.”åh, jeg er en fange.jeg kan ikke flyve i himlen, jeg kommer aldrig til at se min mor og far. “jeg begyndte at græde.jeg flere gange for at flygte, kan ikke anvendes, når nogen går foran, jeg vil være twitter er en non – stop, og jeg siger: “lad mig ud, lad mig ud.”de kan ikke forstå, jeg var desperat.åh, stakkels, uvidende folk, dufitflop uitverkoopbur evige søvn, og mor og far, jeg vil ikke glemme dig for evigt…rådgiver: liu
hvis jeg var en fugl, hvis jeg var en fugl, jeg vil flyve i himlen frit.
jeg er i himlen, skyer flyve, jeg råbte: jeg ønsker at flyve højere.jeg er ikke bange for torden, lyn, og jeg er ikke bange for vind og regn.jeg vil flyve højere, flyve længere væk.jeg har ingen frygt og bange for, jeg er nødt til at gå, for at gøre det for mig selv.
ingenfitflop sandaler udsalghvor vanskeligt kan blokere for mig, og jeg vil arbejde hårdere for fremad.
anden klasse: zhou yan, hvis jeg var en fugl, hvis jeg var en fugl, jeg vil flyve den blå himmel, se op på land.
hvis jeg var en fugl, jeg vil se det grønne græs.
hvis jeg var en fugl, jeg vil gå for at se den smukke sne.
hvis jeg var en fugl, jeg vil synge den sang, vil aldrig glemme min sang.
hvis jeg var en fugl, jeg vil se i high – altitude floden qiantang … …
fjerde klasse: 陈宇轩, hvis jeg var en fugl, alle har deres egne idéer, der vil være en abe, har to ændringer, der vil være en blomst, og føle vejret i naturen, er der mennesker, som ønsker at blive en superman, at redde verden, der vil være en mustang, i naturen, frihed til at vokse.men jeg vil være en fugl.
hvis jeg var en fugl, bare kom til verden af fugle.jeg vil have ondt, jeg elsker mine forældre, jeg kan vokse op i et smørhul, vind, regn, havde mad i dag.jeg voksede op, blive slemme.hver dag, og fuglen parter spiller, til et underligt sted, eventyr, indtil natten falder i mor bekymret opkald fra hjem …
når sorgløse barndom, når jeg var en halv tid & ldquo; voksne og rdquo;, og mor og far er gammel, og jeg har lært at påtage sig deres ansvar, hver ud bytte, hjem til hendes forældre at spise.når deres forældre døde, har jeg vokset op, mit hjerte er som en spildt flaske, er ikke den smag.jeg forstår det liv, følelser, forstår den brutale liv, så jeg skal vende sorg i styrke, og lave en voksen fugl.jeg vil bygge en verden af sig selv. på grund af sin egen kapacitet, masser af mad og tøj, det er hårdt, men meget glad.
jeg vil være en mor, – – kun for at opleve deres børn bryder ud af skallen, når den glæde, jeg vil før sent hver dag, bare for at glæde på deres børn til at spise, når det voksede op, jeg vil tålmodigt lære det flyve, kun for at se det første gang, det kan flyve yue, osv. jeg har et spor af træthed, jeg vil lære det bytte, for at gøre en mors ansvar.
når jeg er gammel, jeg ønsker og venner sammen i det smukke himmel flyve, gør ikke barnet elefant, indtil jeg er meget træt, vi før, der smiler til hinanden, smil er væk.
hvis jeg var en fugl, jeg vil være.glæde, sorg, lykke.sjette klasse: 史晓迪, hvis jeg var en fugl, hvis jeg var en fugl, jeg vil gå rundt om i verden.jeg flyve flyve, og pludselig ser en flod, vand, farve, sort, åh gud, det er virkelig & ldquo; heilongjiang og rdquo;!jeg var klar til at gå, drikke vand, en frø hopper på det “, kan ikke drikke vand her er giftige, og omkring papirfabrik, printing and dyeing fabrik spildevand udledes uden behandling, langsomt, så det klare vand til sort.rdquo; jeg om frøen: “, vær ikke ked af det, efter at alle behandling, en dag vil blive bedre.rdquo; er færdig, sagde farvel til frø, og at flyve videre.jeg flyve, så en blomstrende & ldquo; hvide skyer og rdquo; fra skorstenen, så jeg fløj lige indånding, besvimede, det er hvidt?jeg faldt ned i en bygning, en lille pige tog mig med ind i huset, hun fandt nogle gode venner, til mig, vanding, ved hjælp af en ting kaldet sæbe krop tør næsten smed mig på fjer, vask og farligt!jeg er ikke let at flygte fra kløer, og jeg vil ikke rundt om i verden, men vil appellere til folk i hele verden: at beskytte miljø, hold op med at skære træer.lad alle forurenede floder bliver klart igennem, at dyr har et varmt hjem!!!!!!!!!!!!!!hvis jeg var en fugl, fugl, hvor dejlige dyr. jeg ser en sorgløs fugl, at flyve frit i luften.hvis jeg var en fugl, jeg vil – sommerfugl selskab, på blomster, når vi spille. han er en god dag, min partner og jeg i det store himmel sightseeing. smuk sky – som bomuld, som smør, ligesom snefnug, form, også er forskellige, og som hund, som en sommerfugl, som hest… så smuk, vi er beruset. på dette tidspunkt, solen smil kom, glæder sig over os, og vi vil spille. i grupper af holdet, og han er som en gammel søpindsvin, et faderligt smil. hvor glade vi. hvis jeg var en en fugl, jeg vil kalde menneske elsker fugl, ikke mange træer, ikke at ødelægge vores hjem, i stedet for at fange os. når jeg ser hans ven blev fanget, så de længes efter frihed i øjnene, se.med de resterende døde i menneskers fødder… jeg er ved at falde sammen. nu vil jeg opfordrer folk til: elsker os, beskytter os, at kærlighed ikke er aggressiv, elsker mere end har. hvis jeg var en fugl, hvis jeg var en fugl, jeg vil flyve over hele landet, nyder moderlandet, smukke bjerge og floder, og jeg vil flyve rundt om i verden, en smag af eksotiske haoshanhaoshui og told.samtidig vil jeg også være fugl rolle i naturen.
hvis jeg var en fugl, jeg vil hjem i skoven, har ikke.fitflop danmarkfor at hilse på ham. – hej. bedstefar, du har filialer, spredning, er jeg på din krop hvile?nogle gange vil jeg og min gamle ven – hilsen: hej, gamle venner, twittered om hvad?jeg formoder, du talte om, er fly i naturen, nogle gange, jeg vil tale med en hilsen: hej, smukke sommerfugle, du danser i blomster, lad mig spille for dig?
jeg er i denne smukke skov liv i lang tid, indtil en dag, sagde til mig: “lærke, gamle ven, jeg siger dig, i går, og jeg tog til byen, fandt ud af, hvor meget mere sjovt end skov.rdquo; efter at have hørt lærken, vil jeg gerne: by er virkelig sådan?endelig, en dag, jeg kan ikke hjælpe, men nysgerrighed, tortur, i byen.
da jeg ankom til byen, fandt ud af, at vi ikke, som jeg troede, ligesom mennesker her er ikke en miljøbeskyttelse, ikke kun affald, men også skære ned på træer.ved de ikke, træer kan hjælpe dem at forhindre jordskred og andre naturkatastrofer.
i blive i byen i to dage, og jeg vendte tilbage til skoven, fordi jeg ikke kan fordrage menneskelige endeløs ødelæggelse af jorden.
før de går i seng i aften, har jeg tænkt på, at mange mennesker fældede træer, jeg føler mig meget ondt.skoven er ikke en smuk by, men skoven er mere end byens luft.jeg tror, jeg faldt i søvn og havde en drøm: byen er ikke en affald, ingen fældning af træer, og gøre byen mere smuk.sjette klasse: regn, fra jeg var en fugl, jeg er en smuk fugl, runde hoved, store øjne, en lille mund, små vinger vifter i luften, det er mig, en fri fugl.
jeg bor i en ren og behageligt & ldquo; verden og rdquo;.ah, foråret kommer, mild solskin på min & ldquo; verden og rdquo; li, jeg føler mig meget varmt.mine kammerater og jeg er glad!vinger, blå himmel, frihed til at flyve i himlen, vi synger en smuk sang, træt af at synge, og vi lå i bløde, hvide skyer, om fly se landskabet.himlen er vores paradis, himlen er vores lykkelige paradis i himlen, vi nyder godt af, spille, hvor frihed, mange glade!
jeg ved ikke, hvornår kom en flok jagt af mennesker.når jeg er i himlen, patrulje, se dem, jeg gik tilbage til andre, jeg & ldquo; verden og rdquo; li gemte sig.egoistiske mennesker en masse skyde op i luften og kolleger flygtede, men stadig en masse venner døde.gud!mennesker er for ondt.fra nu af, ofte er mennesker kom til vores & ldquo; lykkelig verden og rdquo; skød vores & ldquo; lykkelig verden og rdquo; er & ldquo; død paradis og rdquo;.mænd flygtede, død, død.pludselig, en lille flod af græs i blod, og det er næsten knuste mit hjerte.
en dag, jeg er egoistisk, nådesløs skud ramte, jeg prøver at flyve, i et forsøg på at flygte fra den onde kløer, men jeg er stadig falder ned, jeg faldt ned i en græs, jægere ledte efter mig, og jeg er meget bekymret, pludselig, du baiyun verden, sort maling male skyer besættelse.det er sidste øjeblik i mit liv.
i dette øjeblik, er jeg som et pust af frisk luft, spiste lækker mad, og partnere i vores glæde og latter, lege, velkommen til en ny runde af solen, har en lykkelig liv.sjette klasse: 郑晗月, jeg var en fugl sammensætning (10)