fitflop sandaler tilbud

om vinteren, skrive 500 ord
om vinteren, sne!det sner!endelig er det sner!det er vi indledte den første sne, klasse tidligt i gryden.læreren fører os til følgende lille bakke, vi ser!overalt var hvid, et stykke af sne som hvide elver, som giver jorden dækket af hvide tæppe.jeg kom til bakken dækket “, tæppe og rdquo; kant.
et par røde maples “, hår og rdquo; første falder, når disse filialer er dækket af sne som en is til den udsøgte håndværk, 剔透玲珑, skinnende.cinnamomum camphora blade, selv om der ikke er faldet, men den krone, hvide, som er meget gamle.
de studerende kommer til & ldquo; tæppe og rdquo; og begyndte at starte spillet.det farverigt tøj, den lyse rødt tørklæde, & ldquo; hvide tæppe og rdquo; farvet i forskellige farver, som løber fra en blomst, det er jorden, mor smil.bang, bang, bang!en snebold ramte mig, i mit tøj, når en blomst, blomst.jeg hurtigt tog en sne i den studerende kastede, men den studerende gemmer sig hurtigt er ikke, som jeg har.efter et stykke tid, andre studerende spiller også en sneboldkamp.jeg tog en snebold til en studerende at spille, det er en klassekammerat tog sne og kastede det på mig.hej, vover at snige sig ind på mig.jeg tog en snebold jagter den studerende.
en lille skråning skoven er fuld af vores latter.vi blev efterfulgt af en række fodspor, vinter fodaftryk.i et øjeblik, vi har fyldt med is.
læreren pludselig tog kameraet med vores scene en fotograferet, er som at sætte dette fortryllende vinter i dette kamera, billeder.
min lærer begyndte at kalde os i kø tilbage til klassen.jeg modvilligt kiggede på denne skønhed i vinter, den charmerende landskab vil altid være trykt på mit hjerte.håber, at næste års sne kan bringe mig mere glad, jeg elsker sne!fjerde klasse: zhang hui. om vinteren, nogle mennesker tror, at vinteren er kedeligt, fordi det tog alt liv, men jeg tror, at vinteren er ren, smukke, selv om det er en kold verden, men den bedste er givet til os.
vinden i vinteren er ikke normale, men vinden i vinter, har sin egen unikke personlighed: det er ikke så varmt som i foråret, som dig, i modsætning til sommer, så varm.vinden er koldt om vinteren, det lave som piskede verden, som en “folks brølende løve skør, derfor, folk ikke kan lide det.men jeg er en undtagelse, hør, vinden begyndte at skrabe, & ldquo; wahoo som den gule flod og rdquo; det store brøl, som tusinder af heste og af.den voksende dynamik er nok til at holde en vilje, aktivering, tænkte på miljø står fast, stolte hjerte welled op.
vinter i de mest smukke, når der er sne.i morgen eller i solen, men i eftermiddag, vejret er pludselig bliver kold.pludselig, himlen er gradient, blæste i vinden.så, i vinteren nisser, forårsager, sne, forårsager.fitflop sko danmarkhan gik med lys fodspor, flyde ned til jorden.når jeg ser denne scene, mit sind vil komme ud af et billede af en engel, klædt i hvidt, albue havde en kurv, kurv fuld af sne engel med charmerendefitflop udsalgsmil zhengda sum sne drysses på jorden.
men denne fantasi er ofte forstyrret af latter.hårdt, så at det var fortryllende sne har små børn har det sjovt, de er i det hvide verden hoppe og løb.de nyder at lege i sneen, der slås med sne, lave en snemand.deres latter giver denne sne verden tilføjet uendeligt vitalitet.
vinteren er både rå ydre og indre skønhed.hvordan kan ikke have folk til at kunne lide?
den orange lykke denne adresse: http://www.diyifanwen.com/zuowen/youxiuzuowenfanwen/1511210452406470838118.htm side mere spændende 12345 næste side om vinteren, skrive 500 ord (2)