fitflop sko danmark

jeg er ivrig efter at flyve (9)
jeg ønsker at flyve
menneskeheden siden oldtiden ville flyve i luften, siden opfindelsen af fly, fly er ikke længere en drøm.men jeg vil ikke sidde flyet kan flyve til himlen, det er min drøm.
jeg ønsker at flyve som fugle flyve i himlen.tv er superman, så længe forsigtigt et spring, de kunne flyve, hvis jeg kan lide ham, så er det det.jeg havde en drøm.jeg drømte, at jeg har et par vinger, ud af jordens tyngdekraft, flyve i himlen.
hvis jeg kan flyve, jeg vil spille i hele verden, er træt, ligesom en fugl flyve ind i et træ i seng, hvis jeg kanfitflop sandaler udsalgmed henblik på at flyve, jeg vil flyve i himlen, røre den sky, se det som en candyfloss. hvis jeg kan flyve, jeg vil have og fly end hastighed, se flyet fløj hurtigt, eller skal jeg flyve meget hurtigt.jeg vil også gerne se, himlen er ikke superman.jeg vil flyve op i toppen af mount everest, forårsager, forårsager, at føle det meget, meget koldt.jeg vil flyve grænseløs og på havet “, ubeboet ø og rdquo; shangran efterbillede opdagelsesrejsende så farligt sted for at komme frem.hvis der er fare, ville jeg flyve til himlen væk. hvis jeg kan flyve … …
jeg håber virkelig, at mennesker kan opfinde maskiner, vil du føle, når superman føler.selv med hundreder, tusinder, titusinder af år senere.det er, hvad jeg ønsker at gøre.
fjerde klasse: 赵怡雯
bemærkninger: den lille forfatter er idéer, sammensætning, også har en god fantasi.dette dokument nævner også din drøm flyve flyve flyve, generelt ikke er enestående, innovative bevidsthed.det er en stor del af skriftligt. hvis jeg kan flyve denne sætning, kan styrke humør begivenheder.
håber, at forfatteren næste mere rige indhold.
bemærkninger: jeg ønsker at flyve 孟祥琦 lærer
længes efter himlen.alene og se den blå himmel, er flydende skyer, eagle vinger omridset af min uendelige drøm.så, mod den blå himmel.jeg ønsker at flyve, jeg ville ønske, jeg kunne give mig et par vinger, lad mig i den hvide skyer, i vejret i den blå himmel, danser i vinden i en regnbue, som fløj med mig … …
“jeg ved, jeg har et par usynlige vinger, tag mig til at flyve … &hellip og rdquo; kønne synge en sang i mine ører.vække den usynlige vinger, lys, drømme om den lysende stjerner.
jeg ønsker at flyve, og se den blå himmel, vind foran mig, børstet, hjerter, ikke af følelser, så fuglene så stærk figur, uhæmmet, gratis, start ideelle vinger i det store blå hav og den blå himmel.de unge af i dag, en tung byrde, en hvid ind på min smukke ungdom, en elev er hjælpeløs, vi er alder, er det helt i det store tid på post road i morgen landskab.jeg vil bare væk fra det liv, disse kæder til at komme igennem denne regretless ungdom … …
jeg ønsker at flyve, jeg vil flyve i tunge, kan heller ikke hjælpe: ‘ 高处不胜寒 rdquo; følelser, jeg vil flyve på en lysende stjerne, jeg i store stjerner rundt, ser på stjernerne, jeg har & ldquo; luo hong er hjerteløs, som ser mere bekymrer sig og rdquo; selv svagt lys, der gør andre hjerte er ensom og ensom.jeg længes efter, er, at når den meteor på himlen så smuk. jeg ønsker at flyve, i alle de millioner af stjerner, rejser, og til at udforske universets mysterier … …
jeg ønsker at flyve, flyve til det smukke til australien, til at se de smukke landskab, kendt som “, at de får tilbage land og rdquo; smag lokale gastronomiske specialiteter, vil flyve til det fattige afrikanske, over et ansigt side vind er blandet med dyb sorg, for at lindre den mange sårede hjerte, hjælpe de fattige folk, og jeg vil give dem mod til at leve, og jeg vil opfordre dem til evig stærk fandt håb, vil jeg i de mest vanskelige omstændigheder, for at finde dig, tilskynde dem, til at levere den menneskelige familie … …
jeg ønsker at flyve, flyve i verden af bøger, surfe på havet af bøger, nyder at læse, fordi det giver mig viden og udvide min horisont, så i bogen, jeg flyve, en dyb elendighed vil være lys – opløsning.jeg vil flyve væk, for at opleve den kinesiske nation fremragende historie, gamle omskiftelser, ændring, jeg vil flyve i havet af bøger ubegrænset, nyd bog hellige og smukt … …
jeg ønsker at flyve, ogfitflop sandaler tilbudquot; jeg ved, at jeg har et par usynlige vinger.tag mig til at flyve, flyve i fortvivlelse og rdquo; jeg har et par usynlige vinger og fløj over regretless ungdom, fløj over alle de millioner af stjerner, gå til det smukke australien til at flyve til den stakkels afrika for at bringe håb om liv, over den verden af bøger, gode følelser viden til så fjern fortid, en smag af den kinesiske nation har en lang historie, og jeg er ivrig efter at flyve i den blå himmel, at sorgløse flyve. jeg ønsker at flyve, flyve i det fjerne horisont, jeg ønsker at flyve, selv om dette ønske er lille, men jeg kan også se på himlen, at forpuppe sig til en sommerfugl drøm … …
junior: [ 4 ] dong y
bemærkninger: for beskrivelse af naturen, sprog, kortfattet og præcis, lenovo er “, scene naturlig konvergens.den friske xiuyi, venlig, eufemisme, enkle og ikke bliver fælles, vask, værd at lære.artikel kant kant lyrisk fortælling.slutningen, udtryk for følelser, både i begyndelsen og efter at sammenfatte denne tese.kontinuerlig, på én gang.
forfatteren er åben, venlig, har en drøm, det har sin egen enestående vision og udtalelser, fortsætter, vil være mig selv, kom nu.
– lærer: su lulu, jeg ønsker at flyve
kærlighed … …
jeg ønsker at flyve, flyve i verden af bøger, surfe på havet af bøger, nyder at læse, fordi det giver mig viden og udvide min horisont, så i bogen, jeg flyve, en dyb elendighed vil være lys – opløsning.jeg vil flyve væk, for at opleve den kinesiske nation fremragende historie, gamle omskiftelser, ændring, jeg vil flyve i havet af bøger ubegrænset, nyd bog hellige og smukt … …
jeg ønsker at flyve, “, og jeg ved, at jeg har et par usynlige vinger.tag mig til at flyve, flyve i fortvivlelse og rdquo; jeg har et par usynlige vinger og fløj over regretless ungdom, fløj over alle de millioner af stjerner, gå til det smukke australien til at flyve til den stakkels afrika for at bringe håb om liv, over den verden af bøger, gode følelser viden til så fjern fortid, en smag af den kinesiske nation har en lang historie, og jeg er ivrig efter at flyve i den blå himmel, at sorgløse flyve. jeg ønsker at flyve, flyve i det fjerne horisont, jeg ønsker at flyve … …
junior: [ 4 ] dong y
bemærkninger: hele konstant gentagelse er ivrig efter at flyve, er nået frem til dette emne.to afsnit er ivrige efter at flyve som en begyndelse, og drager ud i, er ikke noget problem.
de lærer ikke forstå, når du begynder at mener & ldquo; familie … &hellip og rdquo; disse ord i sig selv ikke er en fejl, for det andet er det ikke forkert, hvis næste gang, vær forsigtig, når du skriver.
bemærkninger: jeg ønsker at flyve 孟祥琦 lærer
liggende på græs, se på den blå himmel, former for sky, fuglene bingfenlianglu, her er en gruppe, hvor en gruppe af … &hellip. på det tidspunkt, jeg har udarbejdet en dristig lenovo: hvis jeg kan flyve!hvis jeg kan flyve.jeg vil flyve op og tale med solen, så solen, vil ikke være ensom, men solen kan ikke glad & ldquo; flamme og rdquo;, ved et uheld, jeg bliver & ldquo; bekendte og rdquo;.
hvis jeg kan flyve, jeg vil i dag himlen stjerner en, tak, tak dem for træthed, den aften for os altid at tænde den mørke nat.jeg skal til månen søster side, som hun danser, jeg vil månen søster varmt taeppe lå i et stykke tid, så på det og lytte til månen søster synger, er virkelig meget, italiens!
hvis jeg kan flyve.jeg vil flyve til baiyun søster der leger gemmeleg, lad baiyun søster gav mig magi, baiyun søster gud: et øjeblik til en lille hvid kanin, tid til dukken og bære, og i et stykke tid, bliver til en stor og vilde løver … …
hvis jeg kan flyve.jeg vil flyve til bjergområder, til de børn, jeg bøger, lad dem læse, lad vores land tilføje nogle talenter.hvis jeg kan flyve.jeg vil overbevise biotit onkel til vand med en & ldquo; hjælp vand og rdquo;.hvis jeg kan flyve.jeg vil se eiffeltårnet i paris og hellige notre – dame, jeg er nødt til at se den såkaldte & ldquo; er og rdquo;, selvfølgelig, jeg kan ikke glemme, at san francisco … …
hvis jeg kan flyve!men det er bare min drøm, så jeg er nødt til at arbejde hårdere.
femte klasse: 张惠珊
bemærkninger: denne proces være specifikke ting, klart, klart.forfatteren i den fortælling, mens med passende psykologiske beskrivelse, giver fuldt ud udtryk for ønske om at flyve.
rimelig fantasi kan bidrage til menneskehedens fremskridt, siden oldtiden er sådan, selv om de har fly, men forfatteren kan fortsætte deres bestræbelser på at udvikle fremtid.
bemærkninger: jeg ønsker at flyve 孟祥琦 lærer
som en fugl, der flyver i den blå himmel.som en blomstrende skyer i himlen rundt.kan de længes efter livet for mennesker, men de er aldrig ved, at de selv er mest perfekte, er den mest noble?
hvor mange mennesker er der i din søvn, ser sig selv som en flyvende fugle, og de har ikke hørt en sang, der hedder “, jeg er en lille fugl og rdquo;.der kan være