fitflop udsalg

jeg elsker sammensætning 500 ord (4)
min hobby er at spille skak.fordi jeg går som soldater i krig, bør have en strategi.når den tredje klasse, så jeg mine klassekammerater på skakbrættet i at dræbe hinanden, meget, når jeg er i krig med en tilskuer, kunne ikke selv at gå ind i krigen.desværre, jeg har ikke trænet, hver gang det er besejret hær.senerefitflop udsalgjeg deltog i i – go interesse grupper.hver onsdag og søndag eftermiddag, er min mest lykkelig tid.fordi jeg er nødt til at gå til klassen i skak.vores lærer fortalte os, at “kan ikke kun tænke på nuværende trin, tænke på, hvordan andre svar, og resultatet er godt.i går, i stedet for at spise, men jorden tallerken, forsvar og bryde andres ejendom.læreren lærte os at flyve, og mange, der er stor, spise og torsion hoved dækning … &hellip på spil, vi lærer på forhånd kontakten, og sølv, endelig eller mave.jeg kan huske en gang, jeg lærer at trick, klassekammerater er slået, glad for, at jeg danser.jeg kan lide at spille skak.fordi det kan gøre mig tanker kapacitet forbedres; jeg kan smage smagen af fiasko, lad mig stærkere, også kan få mig til at føle glæde af succes, lad mig blive mere selvsikker og stærk!fordi jeg elsker at spille, så jeg ofte tid undersøgelse af bøger.jeg kan huske en tid, mor var ikke færdig med at lave mad, jeg kan ikke vente med at gå ud med bøger, ser det ud til.min mor laver middag, han sagde: & ldquo; wei xin, wei xin, kom til middag.rdquo; men jeg er uberørt.efter et stykke tid, mor pludselig åbnede døren, den hånd mod bordet, sagde: “jeg beder dig, så mange gange, at du ikke til middag?rdquo; jeg vågnede pludselig, skyndte sig at sige: “undskyld mig, mor!jeg kan ikke høre.rdquo; mor sagde: “nå, spis det.rdquo; jeg modvilligt læg bogen på bordet.det er min hobby, weiqi.femte klasse: 王伟鑫 min hobby, du må have mange hobbyer og mangler, som f.eks. læse, skrive, osv. … &hellip, lad mig fortælle dig om min hobby.
min hobby er at gøre hver aften, når jeg er færdig med mine lektier, lad forældre spørgsmål til mig, og lad forældre timing, for at se, om jeg havde et problem, har brug for et par sekunder. hver aften, ville jeg bryde en rekord, det er en dag, jeg har et problem med 12 sekunder 07, jeg en gas, i at lade forældrene har stillet et spørgsmål, forældre begyndte at give mig tid, denne gang, min rekord er 9 sekunder 23, jeg tror ikke det igen. denne gang, jeg kan være tilfredsstillende resultater er 7 sekunder, 11, så jeg dag efter dag registrering forblev på 7 – 8 sekunder efter jeg mange års praksis, registrering og endelig brudt resultater var til 6 sekunder, og forældrene til at se, det var forkert, og jeg så, overrasket over, at jeg har skrevet 5 – 7, denne registrering ikke, som jeg har erfaringog gør det hurtigt, er ikke, om, at stabilitet og nøjagtighed, at nå dette niveau, i praksis.
min hobby er at køre på cykel, til at begynde med, jeg kan ikke køre, og nogle gange falder, vil jeg tage en cykel med hjul i henhold til den, så jeg kan køre et stykke tid, en dag er gået, og jeg tror, at jeg bør praksis at køre på en enkelt hjul cykel, jeg og efter 3 uger, og endelig kan ride en cykel, jeg vil ride på dig nedenunder, jeg kan ikke hjælpe, men gå hurtigtfitflop skomen også med det, selv om den kommer, men det er ikke stolthed, der er et ordsprog, der siger: “jeg er stolt af, og det fører til fremskridt.rdquo; jeg vil praksis, ikke stolt!femte klasse: wang. min hobby.
velkommen til hong kong, sao paulo, skole.
er et år til foråret med åbne, når vi endnu en gang kommer til hong kong, partner, og i den korte tid, vi griner, løb, i … …
i en uge, før de lærer fortalte os en spændende nyhed forårsager, forårsager; vi skal møde fra hong kong, sao paulo; skole lærere og forældre, og endelig kom, denne spændende dag kommer, taler, når jeg ser det med hong kong, sao paulo i grundskolen. folk kommer til os, begyndte jeg at holde ikke holde min begejstring, og de studerende også hviske nedenfor.
de med os, færdig, kom til vores klasseværelse og sammen er vi en revision lektion, når vi er sammen, lære af hinanden og værdsætte hinanden.de sammen med os at lære kinesisk dybtgående kultur.
efter en kinesisk klasse, begyndte vi at gøre udveksling aktiviteter og team – medlemmer, jeg valgte at sidde på vores side, to af mine klassekammerater, vi præsenterede os, udveksling af gaver, vi tager dem øje i vores skole, faciliteter, selv om vores sprog, er ikke den samme, men når de er ikke særlig god kinesisk taler til os, mit hjerte, jeg ved ikke hvorfor, jeg … …
endelig, og verden er ikke at forlade festen, vi skal, hvor en klassekammerat, generalprøve hallen klaver og spille en smuk melodi, den kæde af melodi, så · · · · · · vi har udvekslet telefonnumre og msn efter bølge, henholdsvis. farvel, farvel, farvel … …
samling af tre klasse: dreng
jeg elsker “, spørger du mig om din hobby?rdquo; jeg vil være begejstret for at fortælle dig, jeg kan lide at stå på rulleskøjter. efter fem år gav mor købte den første par skøjter, jeg ville kunne lide det. hver dag omkring mor til føderale øst plaza gå på rulleskøjter. det er ikke, fordi jeg arbejdede hårdt, jeg niveau, men også forbedre hurtigt. for ikke så længe siden, mor for at få min teknisk niveau på et højere niveau, og gav mig et par nye sko. det er det par rulleskøjter sko er rød, omgivet af en sort, meget smuk, den eneste med fire side om side hjul, to store og to små, store hjul af chessmen er så store og små hjul er mindre. det er særlig måde, som på hot hjul, nezha. med dette par sko, jeg hver dag på pladsen til at spille, og deltog også i “m – slalom klasse” læring, jeg har været i stand til at gøre mere end ti – dynamiskegjort!såsom at hælde slange, krydser, omvendte kors og så videre.disse mønstre har jeg praksis, naturligt og glat.hver aften på torvet i mange store bror spille & ldquo; røre område og rdquo; spil.jeg vil ikke vente i spille kan blive sjovt!- løb, eller efter.fitflop sko danmarksom atlet. når jeg ramte eller røre ved. jeg vil være glad for at grine. et par rulleskøjter, ledsage mig til at gå igennem i foråret og sommeren.i aften, nogle gange spiller støder på, når de er bedstefar wang, wang min bedstefar ofte spurgte mig: “nu glider?rdquo; denne gang, vil jeg vise min færdigheder, omkring & ldquo; fløjls – og rdquo; en forestilling.& ldquo; godt!rdquo; wang bedstefar her udbrød.& ldquo; praksis virkelig godt og rdquo; hører disse ord i mit hjerte, end at drikke, skat er sød.på rulleskøjter, gav mig en stor glæde og fornøjelse, også kan udøve min krop.jeg elsker på rulleskøjter.i dette papir, link: http://www.diyifanwen.com/zuowen/youxiuzuowenfanwen/1511201528037854183143.htm side mere spændende 12345 næste min hobby sammensætning 500 ord (4)